Web Analytics
More
    Reklāma

    Rīgā atvērts jauns Subaru autorizētā dīlera salons

    Jaunākie raksti

    Uzņēmums TC Motors kļuvis par Subaru autorizēto dīleri un šī gada jūlijā tiek atvērts jauns Subaru autosalons Rīgas centrā.

    Uzņēmumam TC Motors ir liela pieredze pilnpiedziņas automobiļu pārdošanā. Jau kopš 1998.gada tas ir Jeep un Chrylser automobiļu izplatītājs. Kopumā auto biznesā TC Motors darbojas jau 15 gadu un šajā laikā ir pārdevis vairāk nekā 3200 jauno automobiļu.

    Reklāma

    “Autorizējot TC Motors, kā savu oficiālo partneri, mūsu mērķis ir apkalpot mūsu klientus vēl labāk un tādejādi sasniegt augstu klientu apmierinātību, kāda Subaru ir daudzās valstīs visā pasaulē. Viens no mūsu mērķiem ir sasniegt 4-5% tirgus daļu, kas ir līdzīga, kā kaimiņvalstīs Igaunijā un Lietuvā.” saka Ringo Rahumeel, SUBARU Nordic AB Baltijas reģiona pārdošanas vadītājs.

    TC Motors Ģenerāldirektors Andrejs Golovkins: “Mums ir liels pagodinājums strādāt ar šo vienreizējo un unikālo auto zīmolu, kura ražotās automašīnas ir ļoti piemērotas mūsu tirgum. Mēs liksim lietā savu biznesa pieredzi un darīsim visu, lai Subaru kļūtu par iemīļotu auto lielākam Latvijas iedzīvotāju skaitam. Tāpēc, svinot šo notikumu, Subaru autosalona atklāšanas ietvaros prezentējam Subaru logo brīvdabas reklāmu, lielāko Eiropā.”

    TC Motors autosalons ir atbilstoši aprīkots un apkalpos klientus saskaņā ar visiem Subaru klientu apkalpošanas standartiem. Jaunākie Subaru automobiļi jau ir izvietoti autosalonā un, kā autorizētais Subaru izplatītājs, TC Motors veiks visus servisa darbus gan auto garantijas periodā, gan pēc tam, kā arī veiks visus virsbūves darbus, kā arī piegādās oriģinālās rezerves daļas un aksesuārus.

    TC Motors autosalons atrodas Rīgā, Krasta ielā 40 – vietā, kur ir vislielākā Latvijā pārstāvēto automobiļu zīmolu tirdzniecības vietu koncentrācija. Autosalons ir 2800 kvadrātmetru liels un ir aprīkots ar mūsdienīgu servisa aprīkojumu. Sakarā ar šo notikumu uzņēmums ir atvēris jaunu sava tīmekļa lapas sadaļu Subaru klientiem www.tcm.lv/subaru.

    Jaunais Subaru autosalons oficiāli piedāvā pilnu pakalpojumu klāstu no šā gada 8. jūlija.

    TCMotors_Subaru_Showroom

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma