Web Analytics
More
    Reklāma

    IFA 2014 laikā no LG varam gaidīt G Watch 2

    Jaunākie raksti

    LG ar esošo LG G Watch modeli iepazīstināja Google I/O norises laikā jūlijā, bet viedais pulkstenis nav priecējis lietotāju sirdis, jo ik pa laikam dzirdamas sūdzības par nelieliem elektrošokiem no uzlādes kontaktiem, kā arī tiem pašiem kontaktiem ir tieksme aprūsēt.

    Tiek ziņots, ka LG G Watch jau IFA 2014 laikā Berlīnē saņems savu otro modifikāciju, iespējams pat jaunu modeli. Android Wear vēl īsti nav iedzīvojies valkājamās ierīcēs un no IFA tiek gaidīts arī Moto 360 apaļais pulkstenis. Atgriežoties pie LG G Watch 2 tēmas, jau tiek baumots, ka tas saņems OLED ekrānu, lai aizstātu ne pārāk labi izdevušos LCD esošajā LG G Watch modelī.

    Reklāma

    Novērojumi liecina, ka vismaz Latvijā ar nēsājamo viedierīču klāstu ir švaki, bet vēl sliktāk ir ar to pieprasījumu. Zinu tieši divus viedo pulksteņu nēsātājus, bet uz ielas esmu kādu Samsung vai Pebble ražojumu redzējis tieši četras reizes. Pats esmu vairākas nedēļas pavadījis ar viedajiem pulksteņiem, bet tā arī neesmu izpratis to jēgu. Vienmēr kaut kas šķiet par daudz iespēju ziņā, bet pieņemamu ikdienas pulksteņa funkcionalitāti nodrošina vien Pebble un Sony.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma