Web Analytics
More
    Reklāma

    Baidoties no lietotāju zaudēšanas, Vine pievieno sen pieprasītu iespēju

    Jaunākie raksti

    Vine ir viens no interesantākajiem sociālo tīmekļu servisiem ar stingriem nosacījumiem, kas saista daudzus lietotājus, bet tik pat daudzus arī atbaida. Vine līdzīgu īsu video izveidošanu nokopēja arī Instagram un citi servisi, tāpēc arvien biežāk lietotāji izvēlas neturēt viedierīcē vairākas aplikācijas, bet izmantot vienu universālu. Tādēļ Vine sper sen gaidītu soli un tagad video varēsi pievienot Vine bibliotēkai arī ja tas uzņemts ar citu aplikāciju.

    Clipboard02 Clipboard01 Clipboard05

    Reklāma

    Vine vienmēr pieprasījusi, lai viss tiek uzņemts tieša ar pašu aplikāciju, nebija pieejama iespēja pievienot agrāk uzņemtus video. Tas savā ziņā Vine padarīja īpašu un neatkārtojamu. Lietotājiem nācās plānot video saturu un attiecīgi tie bija skatāmāki. Jaunā iespēja pievienot citus video no viedierīces atmiņas sākumā ir pieejama iOS lietotājiem, bet arī Android netiks apdalīts un drīzumā saņems Vine jauninājumu.

    Tiek norādīts, ka tagad Vine nāksies cīnīties ar tiem, kuri pievieno ar autortiesībām aizsargātu materiālu. Iepriekš gan arī šis tas tika pārfilmēts no TV un datoriem, un 100% aizsardzību nekādi nav iespējams nodrošināt.

    Clipboard04 Clipboard03

    AvotsiTunes
    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    2 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Raivis Rasnačs
    21.08.2014 09:59

    Arī Windows Phone platformai top jauna Vine versija. :)
    http://wmpoweruser.com/vine-working-on-an-update-for-their-windows-phone-app/

    22.08.2014 11:46

    Nu nezinu, esmu Vine redzējis tādus klipus, kas nekādi nevar būt tapuši ar telefonu/planšeti un nav arī pārfilmēti no citas ierīces ekrāna (tik profesionāli salīmēt, samontēt un modificēt video, kas ir filmēti vairāku dienu garumā… no way!). Ir kaut kādi čīti kā to varēja apiet arī agrāk. Es tikai neesmu pētījis kā tieši. Tagad, paldiesvainam, arī nevajadzēs pētīt.

    Reklāma