Web Analytics
More
    Reklāma

    Microsoft beidzot izlaiž bezmaksas OneNote Android planšetdatoriem

    Jaunākie raksti

    Microsoft beidzot izlaidis OneNote aplikāciju, kas ir optimizēta Android planšetdatoriem. Jaunā aplikācija jau ir pieejama lejupielādei Google Play veikalā, turklāt tā ir bez maksas. Minimāli nepieciešama Android 4.1 operētājsistēmas versija. Microsoft OneNote aplikācijas beta testi norisinājās pēdējos mēnešus, kas dažiem varētu šķist pārāk ilgs laiks.

    OneNote sola visas piezīmes vienuviet un vienmēr ar lietotāju. OneNote ir digitālā piezīmju grāmatiņa veicamo darbu sarakstiem, lekciju un sapulču piezīmēm, atvaļinājumu plāniem un visiem pārējiem datiem, kurus vēlaties kārtot vai atcerēties. Ievadiet vai pierakstiet piezīmes, ierakstiet audio vai uzņemiet attēlu un OneNote to saglabās. Piezīmes tiek sinhronizētas visās ierīcēs, tāpēc var tām piekļūt, lai kur arī dotos. Turklāt piezīmes var ātri kopīgot ar citām personām.

    Reklāma

    Clipboard01 Clipboard05 Clipboard03

    OneNote piedāvā bezmaksas programmas PC, Mac, Windows Phone, iPhone, iPad un Android ierīcēm. Lai piekļūtu savām piezīmēm, varat pārlūkot arī onenote.com vietni.

    OneNote liela priekšrocība ir t.s. digitālā tinte, kas ļauj veikt piezīmes rokrakstā, velkot ar pirkstu vai irbuli pa planšetdatora ekrānu.

    Clipboard04 Clipboard02

     

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma