Web Analytics
More
    Reklāma

    Pics.io piedāvā Google Drive esošu RAW fotofailu rediģēšanu tiešsaistē

    Jaunākie raksti

    Nedaudz vairāk kā gadu atpakaļ Pics.io solīja ieviest tiešsaistes RAW fotofailu rediģēšanas iespēju, kas varētu sacensties ar Lightroom spējām, bet to visu nodrošinātu interneta pārlūks. Šobrīd solītais ir izpildīts un Pics.io serviss ir pieejams visiem, bet tas vēl arvien ir uzskatāms par publisku beta versiju.

    [youtube=www.youtube.com/watch?v=6OaHbAag82Y]

    Reklāma

    Pics.io piedāvā starpnieka pakalpojumus, jo pie sevis datus neuzglabās. Tos katrs pats ielādē savā Google Drive, atļauj Pics.io pieeju mākoņdatiem un darbs var sākties. Google Drive izmantošana tiek pamatota ar ātrdarbību, stabilitāti un izmaksām, kas tagad gulstas uz katra paša pleciem.

    Kā zināms, RAW fotofaili ir katram fotoaparātam specifiski un pagaidām tiek solīta saderība ar plašāk izplatītajiem Canon un Nikon modeļiem. Katrs pats var izmēģināt Pics.io servisa sadarbību ar fotoaparātu. Mans novērojums gan ir tāds, ka līdz servisa aktivizēšanai ir jāuzgaida aptuveni 15 minūtes pēc reģistrācijas, jo tas var pilnībā nestrādāt. Apstiprini lietotājvārdu, uzgaidi 10…15 minūtes un vari ķerties pie lietas.

    [youtube=www.youtube.com/watch?v=o-kVeSHS6Mg]

    Avotspics.io
    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma