Web Analytics
More
    Reklāma

    WeTransfer ļauj ērti pārsūtīt datnes līdz pat 10 GB

    Jaunākie raksti

    WeTransfer serviss pastāvējis jau kopš 2009. gada un šo gadu laikā caur to ir pārsūtīti miljardiem failu. Beidzot WeTransfer pārmeties arī uz Android operētājsistēmu, piedāvājot nelielu un ērtu aplikāciju, ar kuras palīdzīgu vari draugiem nosūtīt kādu bildi. Vai varbūt dažus tūkstošus ar bildēm…

    Clipboard01 Clipboard02 Clipboard03

    Reklāma

    WeTransfer dara tikai vienu lietu – pieļauj datu ielādi līdz 10 GB un saites nosūtīšanu uz saņēmēja (vai vairāku saņēmēju) e-pastiem. Nekāda reģistrācija netiek prasīta. WeTransfer tiek arī paslēpts Android share izvēlnē, kas vēl vairāk atvieglo servisa lietošanu.

    Failu ielādes laikā aplikācija demonstrē dažādus fona attēlus. Pastāv iespēja augšupielādi apstādināt un turpināt pēc laika. Aplikācija ir bez maksas un arī jebkādas citas darbības ir bez maksas, ja vien nevēlies datus ilgāk uzglabāt. Tas gan maksā pamatīgi dārgi un būtu vēlams izvēlēties kādu citu mākoņdatu servisu ilgstošai datu glabāšanai.

    Clipboard04 Clipboard05 Clipboard06

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    1 komentārs
    Inline Feedbacks
    View all comments
    LOOK
    22.08.2014 14:55

    Lielu failu pārsūtīšanai viens no visērtākajiem veidiem kā to izdarīt bez FTP vai kāda mākoņa servisa. Lietoju jau vairākus gadus uz PC, un tagad varēs lietot arī no telefona (COOL).

    Reklāma