Web Analytics
More
    Reklāma

    Drīzumā ar Chromebook varēsi darbināt Windows programmas

    Jaunākie raksti

    Google, VMware un NVIDIA kopīgiem spēkiem gatavo iespēju darbināt Windows programmas Chromebook datoros, kas apgādāti ar NVIDIA GRID vGPU tehnoloģiju. Rezultātā varam gaidīt augstas veiktspējas virtuālās mašīnas (virtuālos datorus).

    VMware un NVIDIA GRID vGPU tehnoloģijas nodrošinās Adobe Illustrator CC, Autodesk AutoCAD un Microsoft Office darbību ne sliktāku kā šī brīža galddatoros. Diemžēl ne katrs Chromebook būs uz ko tādu spējīgs un vismaz iesākumā varam gaidīt VMware virtuālās mašīnas sadarbību tikai ar NVIDIA Tegra K1 procesoriem. Šobrīd var pieteikties tehnoloģijas izmēģināšanai, bet to nodrošinās tikai NVIDIA GRID K1 vai K2.

    Reklāma

    Lai arī ideja ir interesanta, tomēr šobrīd un tuvā nākotnē to ierobežos datoru skaits ar atbilstošu procesoru. Tikai pašās jūlija beigās un augustā sākušas iezīmēties pirmās ar NVIDIA Tegra K1 aprīkotās ierīces. Viens no pirmajiem datoriem ar šo procesoru būs 13.3 collu Acer Chromebook 13, kā arī tika baumots, ka Nexus 9 varētu tikt aprīkots ar NVIDIA Tegra K1. Ar Tegra K1 šobrīd aprīkoti NVIDIA SHIELD un Xiaomi MiPad planšetdatori.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma