Web Analytics
More
    Reklāma

    Minuum ekrāna klaviatūra priecēs arī iOS 8 lietotājus

    Jaunākie raksti

    Minuum ir viena no interesantākajām Android klaviatūrām, diemžēl, tā pagaidām neatbalsta latviešu valodas rakstību, kas to pie mums padara par bezjēdzīgu. Izstrādātājs Whirlscape ik pa laikam sola pievienot kādu jaunu valodu, bet tas nenotiek pietiekami strauji. iOS 8 lietotājiem būs iespēja izvēlēties kādu citu klaviatūras aplikāciju, lai ātrāk un ērtāk veiktu ievadi. Šobrīd iOS 8 nākotnes lietotāji jau var rēķināties, ka būs iespēja izvēlēties ne tikai Apple izveidoto klaviatūru, bet arī Swype, SwiftKey, Fleksy un tagad arī Minuum.

    Minuum klaviatūra paspējusi iekarot arī Google Glass, Moto 360 un citus Android Wear viedpulksteņus. Ir grūti noliegt, ka Minuum klaviatūras izstrādātājs necenšas. Ja vien pietiktu laika pievienot arī latvisko rakstību, ko spējuši izdarīt Swype un SwiftKey.

    Reklāma

    iOS 8 lietotāji saņems divas Minuum klaviatūras ievades metodes – viena būs mini mode, kas atļauj gandrīz ērti lietot neticami mazu ekrāna klaviatūru, kā arī neiztikt bez pilnā alfabēta taustiņu izkārtojuma. Pilnais alfabēta izkārtojums būtu jālieto sākumā, lai Minuum klaviatūra iemācītos lietotāja biežāk izmantots vārdus.

    Pieļauju, ka iOS 8 lietotāji pametīs funkcionāli novecojušo Apple ekrāna klaviatūru, lai mestos jaunos piedzīvojumos ar kādu no trešo pušu izstrādātāju veidotajām klaviatūrām. SwiftKey jau ir informējis, ka klaviatūra nebūs tik funkcionāla, kādu to redzam Android, jo tai būs liegta sinhronizēšanās iespēja. Apple iOS 8 šāda iespēja liegta maksimālai lietotāju datu drošībai.

    Piesakies: minuum.com/ios

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma