Web Analytics
More
    Reklāma

    Apple dizaina komandu papildina slavenais dizaineris Marks Ņūsons

    Jaunākie raksti

    Apple dizaineru komandu ir papildinājis slavenais industriālais dizaineris Marks Ņūsons (Marc Newson). Viņš jau gadiem ir labs draugs Apple galvenajam dizainerim Džonatanam Aivam un tagad abi varēs ķerties pie jauno Apple produktu dizaina izstrādes. Abi lielie dizaina spīdekļi jau iepriekš ir sadarbojušies ar U2 līderi Bono, lai viņa pret AIDS vērstajai (RED) izsolei radītu speciālus dizaina priekšmetus, tostarp pārveidotus Apple produktus.

    Džonatans Aivs atzīst, ka Marks ir ļoti talantīgs un viens no ietekmīgākajiem mūsu paaudzes dizaineriem, tāpēc ir liela gandarījuma sajūta, ka tagad būs iespēja strādāt kopā pie Apple produktu radīšanas. Arī Marks Ņūsons ir labās domās par Džonatana Aiva darbu un saka, ka viņš apbrīno Aiva un viņa komandas paveikto un ir neizmērojami lepns, ka nu varēs strādāt kopā.

    Marks Ņūsons ir slavens ar daudziem saviem darbiem. Viņš ir izstrādājis apģērbu, apavus, pulksteņus, laivas, restorānus un pat lidmašīnu kabīnes. Svarīgi, ka Marka radītie produkti spēj piesaistīt lielu cilvēku uzmanību un tā rezultātā arī tapt nopirkti. Viens no viņa trijiem radītajiem Lockheed Lounge krēsliem 2006. gadā Sotheby’s izsolē tika pārdots par 968 000 ASV dolāriem. Trīs gadus vēlāk vēl viens šāds krēsls Phillips de Pury & Company izsolē saimnieku nomainīja par 1 100 000 mārciņām.

    Dizains ir bijis Apple virzošais spēks jau kopš uzņēmuma pirmsākumiem, taču pēdējos dažos gados Apple ir ļoti aktīvi pieņēmis darbā spēcīgus modes un dizaina cilvēkus. Apple ir noalgojis bijušo Burberry vadītāju Andželu Ārendtu (Angela Ahrendts), Polu Denēvu (Paul Deneve) no Yves Saint Lauren, Benu Šāferu (Ben Shaffer) no Nike un pavisam nesen darbu Apple ir sācis arī pulksteņu ražotāja TAG Heuer bijušais pārdošanas direktors. Paredzams, ka šo cilvēku galvenais uzdevums ir radīt pievilcīgu viedpulksteni, ko Apple, iespējams, prezentēs jau rīt, 9. septembrī.

    Lockheed Lounge krēsls
    Lockheed Lounge krēsls
    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    1 komentārs
    Inline Feedbacks
    View all comments
    08.09.2014 09:17

    Diezin kas nebūs, ja kāds no nākamajiem iPhone izskatīsies kā tas krēsls :)

    Reklāma