Web Analytics
More
    Reklāma

    Latvijā būs nopērkams īpaši izturīgais Cat S50 viedtālrunis

    Jaunākie raksti

    Lielākais mobilo ierīču izplatītājs Centrālajā un Austrumeiropā, kompānija TCCM jau oktobrī Latvijas tirgū piedāvās septembra sākumā izziņoto Cat S50 – izturīgu augstākās klases 4G viedtālruni, kas ir paredzēts izmantošanai ārpus telpām nelabvēlīgos laika apstākļos.

    Tālrunis S50 ir ūdensizturīgs, un tā ekrāns darbosies arī ar slapjiem pirkstiem. Tas ir izturīgs pret saskrāpēšanu, to nebojā putekļi, un tas izturēs vairāk nekā pāris triecienus un skrāpējumus. Tālrunim ir četrkodolu procesors (1,2 GHz) un visjaunākā Android sistēmas versija (KitKat) ar piekļuvi Google Play. Tas nozīmē, ka tas ir gan tehnoloģiski moderns, gan izturīgs.

    Reklāma

    „Mobilā tālruņa, kas būtu piemērots brīvdabas aktivitātēm, izvēle bieži nozīmēja kompromisu funkciju vai aizsardzības ziņā,” saka Oliver Schulte, uzņēmuma Cat Phones vadītājs. „Tas neattiecas uz S50, kas piedāvā visas augstākās klases viedtālruņa funkcijas ar tādu aizsardzības un izturības līmeni, kādu sagaidāt no Cat zīmola.”

    Nav būtiski, vai ir slapjš, auksts, putekļains vai dubļains, nekas netraucēs augstākās klases viedtālruņa S50 darbību, pat kritiens uz betona ne, neatkarīgi no tā, vai izmantojat tālruni uz nogāzes, braucot ar divriteni, kalnos vai būvlaukumā.

    S50 vienlaikus ir pirmais Cat tālrunis, kas ir aprīkots ar Cat Phones App Store pakalpojumu, kas ietver vairāk nekā 1000 speciāli izvēlētu lietotņu. Šeit atradīsiet gan tādas labi zināmas lietotnes kā Skype vai Endomondo, gan arī mazāk izplatītas, taču tikpat noderīgas lietotnes kā CHECD – Cat tālruņa lietotājiem nevajadzēs pārmeklēt 1,2 miljonus Google Play lietotņu, lai atrastu nepieciešamo. Visas 1000 lietotājiem noderīgākās lietotnes ir pieejamas Cat Phones App Store pakalpojumā.

    Schulte piebilst: „Uzņēmumā Cat Phones mēs apzināmies nepieciešamību pēc tālruņa, kas darbosies tādās aktivitātēs un tādā vidē, kur citi tālruņi būtu jāslēpj somā vai jānoglabā mugursomā.”

    S50 ir ne tikai izturīga konstrukcija, bet arī uzlabota skaņas tehnoloģija, ko izstrādājis GRAMMY® tehnoloģiju balvas ieguvējs – uzņēmums Wave. Tālrunis piedāvā labāku skaņu arī ārpus telpām visos gadījumos – no spēļu spēlēšanas un filmu skatīšanās līdz mūzikas atskaņošanai un balss komunikāciju izmantošanai tiešsaistē.

    S50, kas ir komerciāli veiksmīgā izturīgā tālruņa Cat B15Q pēctecis, var lepoties ar ātrāku procesoru, lielāku ekrānu, ilgāku laiku gaidīšanas režīmā un uzlabotām attēlveides un sakaru iespējām, pateicoties 8 megapikseļu kamerai un 4G. S50 būs nopērkams divās krāsu variācijās: Forest un Slate. Ierīcei ir triecienizturīgs gumijas futrālis.

    Cat S50 cena un pieejamība Latvijā

    Viedtālrunis pārdošanā Latvijā parādīsies oktobra otrajā pusē un maksās ap 400 eiro.

    Cat S50 specifikācija

    • Android™ (4.4) KitKat
    • Ūdensizturīgs, darbosies ar slapjiem pirkstiem
    • Putekļu necaurlaidīgs, IP67 klase
    • Armijas specifikācija 810G
    • Izturīgs pret saskrāpēšanu
    • 4,7″ 3.klases Gorilla® stikls, izturīgs pret saplīšanu
    • 8 MP kamera ar zibspuldzi un HD video
    • 4G LTE
    • 16 sarunu stundas
    • 8 GB iebūvētā atmiņa. Paplašināma ar mikro SD kartēm ar ietilpību līdz 64 GB.
    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    9 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Pifka
    15.09.2014 14:21

    Cerīgs

    vvvv
    15.09.2014 14:26

    telefons šiziķiem un paranoiķiem, kas dzīvo stroikā vai purvā

    15.09.2014 14:30
    Reply to  vvvv

    Nu kāpēc uzreiz tik indīgi? Ja gribas viedtālruni, bet ikdienas darbi vai izklaides tiešām atrodas ārpus siltām un drošām ofisa telpām, tad nav nemaz tik daudz izturīgu telefonu. Var teikt, ka dažs labs Samsung un Sony telefons būs laba alternatīva, tomēr CAT savus aparātus šajā ziņā paceļ pavisam citā līmenī. Cita lieta, ka šīs ierīces ir diezgan viduvējas kā viedtālruņi :)

    mnx
    15.09.2014 16:43

    Apskats arī šādam vienkāršam verķim ir gaidāms? Jeb tu šadus labprāt neapskati?

    15.09.2014 18:40
    Reply to  mnx

    Ņemot vērā, ka par šo ierīci lasītāji jau tagad izrāda visnotaļ lielu interesi, raudzīšu to saņemt uz testu.

    15.09.2014 19:36

    Man patiktos, stroikā vai purvā nedzīvoju un neuzturos, bet aktīvi dzīvojos gan. Gan pie ūdens, gan uz ūdens ar laivošanu utt, gan ar velo pa kalniem un grantīm. Tā kā dzīvoju privātmājā, arī jādara visādi gan nelieli remontdarbi, gan malka jāsagādā, etc… :) un bieži tad tagadējais smārts vnk netiek ņemts līdzi, vai nu bāzts somā drošā vietā.

    zivs
    15.09.2014 23:06

    Interesanti, vai kāds no vietējiem operatoriem to arī tirgos? Ņemot vērā, cik glāstienjūtīgie telefoni pārsvarā ir trausli, šis izskatās tieši tik cerīgs, lai to [nopirktu un pēc tam] nebūtu bail arī darbā [kas nav veģetēšana ofisā] nēsāt līdzi vai netīšām uz tā uzsēsties.

    KKTK
    16.09.2014 00:05

    Will It Blend? :D

    17.09.2014 00:19

    8GB… pļeh. Man, personīgi, 16GB jaunajam androīdam jau ir par maz, tādēļ, ka 4.4 nedod aplikācijas uzglabāt atmiņas kartē. Tā, ka… jācer vienīgi, ka nākamajā “L” versijā par to būs padomāts, kā tas bija pašā, pašā sākumā?…

    Reklāma