Web Analytics
More
    Reklāma

    Apple piedāvā iespēju izdzēst uzdāvināto U2 albumu “Songs of Innocence”

    Jaunākie raksti

    Pagājušās nedēļas jauno Apple prezentāciju tehnoloģiju gigants noslēdza ar mazu īru rokgrupas U2 koncertu. Pēc tā Apple vadītājs Tims Kuks paziņoja, ka par godu jauno Apple produktu prezentācijai, katrs Apple ierīču lietotājs pilnīgi bez maksas un ekskluzīvi saņems jauno U2 albumu “Songs of Innocence”. Šis albums automātiski tika izplatīts visiem 500 miljoniem iTunes mūzikas servisa lietotājiem. To var uzskatīt par lielāko jauna mūzikas albuma prezentāciju, kas savā ziņā iet pēdās otrpus dīķim populārā repera Jay-Z sadarbībai ar Samsung.

    Lai arī parasti dāvinātam zirgam zobos neskatās, tomēr daļa cilvēku ar šādu Apple rīcību nebija mierā un savu sarūgtinājumu pauda visos iespējamos veidos un formās. Sak, es klausos folkmetālu un man tādu U2 nemaz nevajag manā rūpīgi veidotajā mūzikas kolekcijā. Ņemot vērā pieaugošo neapmierinātību, Apple piedāvā iespēju izdzēst šo bezmaksas albumu. Lietotāji tiek aicināti apmeklēt tīmekļa vietni https://itunes.com/soi-remove, nospiest pogu “Remove Album” un ar savu Apple ID apstiprināt šo izvēli. Ja albuma dziesmas jau ir lejupielādētas uz datora vai mobilās ierīces, tās būs jāizdzēš manuāli.

    P.S. Pie reizes rekomendēju noskatīties interesanto Charlie Rose interviju ar Apple vadītāju Timu Kuku.

    AvotsApple
    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    8 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    16.09.2014 09:53

    Visu cieņu U2, bet ar varu līst virsū cilvēkiem ir bezkaunīgi. Acīmredzot, grupai pēdējais laiks iet pensijā.

    KKTK
    16.09.2014 11:11

    Baumo ka janais U2 elbūms esot vienreizējs – vienreiz noklausies un izdzēs :)

    ??
    16.09.2014 17:39

    Cik brīnišķīgi, es drīkstu izdzēst mūziku no SAVA telefona, ko esmu nopircis par 700 euro.

    16.09.2014 20:27
    Reply to  ??

    Nu ja to tā pasaka, tad tas izklausās pavisam briesmīgi :)

    16.09.2014 22:19

    Man nekas nekur automātiski nenovilkās… Un ja atnāktu, tad vai ar parasto delete nevarētu tikt galā? :D o.O

    18.09.2014 00:05

    Cilvēki ir neiespējami. Lai arī ko uzņēmums darītu, patērētājs nekad nebūs apmierināts. Ja par albumu būtu jāmaksā, visi kritizētu un skrietu no pagrābt torrentos. Ja to izdala par brīvu, tad tas nevienam nav vajadzīgs. Es lejupielādēju un man patīk. Lieliska mūzika, visu cieņu Apple.

    18.09.2014 09:19

    Nu tā ir ar tiem cilvēkiem – lai ko nebāztu bez maksas viņiem pastkastēs, kā nebūs, tā nebūs apmierināti… Nez, kā cilvēki reaģētu, ja U2 vietā viņiem ieliktu, teiksim, Manegarm vai Rotting Christ?….

    cits
    18.09.2014 13:41

    Man šis albums pats neatnāca, vienkārši parādijās download sarakstā, jāielādē bija manuāli. Kā U2 piekritējam, patīkams solis :)

    Reklāma