Web Analytics
More
    Reklāma

    Pirmajās 3 dienās pārdoti 10 miljoni iPhone 6 un iPhone 6 Plus

    Jaunākie raksti

    Apple paziņojusi, ka ir kritis iepriekšējā gada iPhone 5S un 5C uzstādītais pārdošanas rekords – 9 miljoni ierīču pirmajās trīs dienās (piektdiena, sestdiena un svētdiena). Jaunos iPhone 6 un 6 Plus šai pašā laika posmā izdevies pārdot par miljonu vairāk, tātad, 10 miljoni telefonu pirmajās trīs dienās, kad tie bija pieejami “lielo” valstu tirgos (kā zināms, pie mums jaunā iPhone pagaidām (oficiāli) nav).

    Diemžēl, kompānija sev tradicionālā manierē sīkāk nepaskaidro, cik daudz no šiem 10 miljoniem ir iPhone 6, un cik – iPhone 6 Plus. Domājams, ka iPhone 6 Plus vājākās pieejamības dēļ lauvas tiesa tikusi iPhone 6. Ja Apple būtu izdevies saražot vairāk jauno iPhone, rezultāti būtu vēl labāki – šobrīd AppleStore uz iPhone 6 Plus jāgaida 3-4 nedēļas, bet uz “mazāko brāli” – tikai 7-10 dienas.

    Reklāma

    Tā vai citādi, 10 miljoni ir ļoti daudz. Kā smejies, ja nebūtu, Apple klusētu līdzīgi, kā Samsung par Galaxy S5 pirmo dienu pārdošanas apjomu.

    AvotsApple
    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    3 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    KKTK
    22.09.2014 17:03

    skauž :}

    GundarsBarons
    22.09.2014 17:31

    Dienas biznesā ir raksts, ka iPhone 6 Plus ir grūtības ieinteresēt Apple cienītājus. Izteikti lielākā daļa ir “mazie” iponi. Uz to jau arī visu laiku Apple uzsvaru lika, ka ekrānam nav jābūt lielam. Tirgus daļas zaudēšanas riska dēļ bija spiesti paši izlaist “lāpstu”, par ko Džobss zārkā droši ka ne tikai otrādi apgriezās.

    davfreim
    22.09.2014 22:16

    Ja nākotnē piedāvās arī 4″, tad būtu super, varēt jau varu pierast pie 4.7″, bet īsti negribu, šobrīd 5S ir max, kur es ar īkšķi visu varu izdarīt. Vēl aizvien nefanoju par lielākiem telefoniem, lai gan esmu Apple atbalstītājs un, ja man būtu nauda, tad man būtu gan iMacs, gan Macbook Air, tā kā nav šobrīd tik daudz brīvo līdzekļu, tad samierinos ar iPad + iPhone un esmu ļoti apmierināts, bet vienalga nefanoju par 4.7″, bet nu neesmu jaunos iPhonus rokās turējis…

    Reklāma