Web Analytics
More
    Reklāma

    Jaunā Skype versija steidz izmantot iOS 8 jaunās iespējas

    Jaunākie raksti

    Jaunākajā tiešsaziņas rīka Skype versijā iPhone ierīcēm ir iestrādātas vairākas funkcijas, kas kļuvušas iespējas līdz ar iOS 8. Proti, tagad uz zvaniem, videozvaniem un saraksti var atbildēt pa taisno no ierīces slēgekrāna (lock screen) un paziņojumu centra. Tas ir pirmais Microsoft produkts, kas saņēmis atjauninājumu iOS 8 ierīcēm.

    Vispār varam sagaidīt, ka drīzumā savas aplikācijas jaunajai iOS versijai pielāgos lielākā daļa aktīvo izstrādātāju un šāda veida ziņas uz kādu brīdi var kļūt par pierastu lietu. Starp citu, kāda ir jūsu pieredze ar iOS 8? Esmu dzirdējis, ka daļa cīnās ar atjaunināšanas problēmām (maz vietas ierīcē), bet visādi citādi nekādas lielās izmaiņas nav jūtamas. Viss ir tāpat kā iepriekš ierasts, bet ar mazām izmaiņām.

    Reklāma

    iphone2 iphone-3 iphone-7

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    2 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Žans
    23.09.2014 13:23

    Teikšu, ka ir iOS8 vēl ir nedaudz ar bagiem(Salīdzinot ar pēdējo iOS7 versiju). Bet tā kā es viņu lietoju no pirmās iOS8beta versijas, visa visumā ir ok. Tik žēl, ka SMS/MMS sinhronizāciju starp iOS8 un OS X Yosemite atslēdza līdz oktobrim.

    Naurelijs
    27.09.2014 01:09
    Reply to  Žans

    Jā varu teikt tieši to pašu, viss pagaidām ir normāli un bez jebkādām problēmām. Ievērojamas izmaiņas nav jūtamas pirmajā brīdī pēc updeita, bet jūtami ir vēlāk, pēc vairāku stundu/dienu lietošanas.
    Ar nepacietību gaidu gala versiju Yosemite :)

    Reklāma