Web Analytics
More
    Reklāma

    Samsung Galaxy Note 4 pārdošanā nonāks ātrāk, iespējams, pie vainas iPhone 6 Plus

    Jaunākie raksti

    Dienvidkorejas medijs The Korea Times, atsaucoties uz Samsung pārstāvja teikto, ziņo, ka Samsung Electronics vadība nav priecīga par īpaši veiksmīgajiem jauno Apple iPhone 6 viedtālruņu pārdošanas apmēriem.

    Septembra sākumā (vēl pirms iPhone 6 prezentācijas) Samsung izziņoja savu jaunāko flagmani Galaxy Note 4, taču pirms tas ir nonācis veikalos, visu uzmanību ir nozadzis Apple. Samsung ir atzinis, ka pirmās nedēļas kopš jaunas ierīces izziņošanas brīža ir ļoti svarīgas.

    Reklāma

    “Pozitīvās pircēju atsauksmes par jaunajiem Apple produktiem mums ir likušas ātrāk laist pārdošanā Galaxy Note 4 planšettelefonu. Samsung agresīvi reklamēs Galaxy Note 4, jo mūs izaicina konkurence”, bildis Samsung mārketinga pārstāvis.

    Iepriekš bija paredzēts, ka Galaxy Note 4 tirdzniecība Dienvidkorejā tiks uzsākta oktobrī, taču nu izlaišanas datums pārcelts uz 26. septembri, kad telefons parādīsies pie visiem trijiem lielākajiem valsts operatoriem. Pēdējā informācija no Samsung liecina, ka Baltijā tirdzniecībā ierīces baltā, melnā un zelta dizaina krāsās nonāks šī gada oktobrī, to mazumtirdzniecības cena būs aptuveni 750 eiro.

    Samsung ir uzstādījis ambiciozu mērķi pirmā mēneša laikā pārdot 15 miljonus Galaxy Note 4 viedtālruņu. Iepriekšējās paaudzes Galaxy Note 3 viedtālrunis pirmajos divos mēnešos kopš tirdzniecības uzsākšanas tika pārdots 10 miljonos eksemplāru. Samsung uzticas pētījumiem, kas parāda, ka pircējus interesē liela izmēra viedtālruņu ar uzlabotām tehniskajām iespējām un pievilcīgu cenu.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    1 komentārs
    Inline Feedbacks
    View all comments
    KKTK
    21.10.2014 11:09

    Ja kontaktam ir ievadīti divi un vairāk telefoni, tad kuram tad viņš zvanīs? Jeb nezvanīs, bet tu ar ausi sāksi spaidīt izlekušo dialogu? :)

    Reklāma