Web Analytics
More
    Reklāma

    Jaunā Windows versija visiem Windows 8 lietotājiem būs bezmaksas

    Jaunākie raksti

    Jau rītdien slēgtā pasākumā Microsoft paziņos par savu jaunāko operētājsistēmas versiju. Vai nu tā būs Windows 9 vai Windows Threshold, kas to lai zina. Iespējami abi varianti. Taču pateicoties Microsoft Indonēzijas nodaļas vadītājam, kļuvusi pieejam informācija par ko citu. Un konkrēti par to, cik tad maksās jaunā MS Windows operētājsistēma.

    Un informācija ir tāda, ka līdzīgi kā to jau izdarīja Apple ar savu OS X versiju 10.9 Mavericks, arī Microsoft Windows 8 lietotājiem jaunā operētājsistēmas versija būs pieejam pilnīgi par velti. Izskatās, ka datorindustrijas giganti sāk sekot Deivida Bovija teiktajam – mūzikai jābūt par brīvu, bet naudu pelnām ar T-krekliem. Tā arī MS naudu visticamāk nolēmuši pelnīt ar pakalpojumiem un aplikācijām, bet pašu pamatlietu piedāvāt par brīvu. Saprotams, ka visiem un visur tas tā nebūs, bet solis pareizajā virzienā ir sperts pavisam noteikti.

    Reklāma

    AvotsPCworld
    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    5 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Andžejs
    29.09.2014 11:48

    Tas vēl nav akmenī cirsts!

    “A new report claims that the President of Microsoft Indonesia, Andreas Diantoro, confirmed in a presentation this week that the launch of the next version of Windows could be free for people who have already installed Windows 8 on their PCs.” Avots: http://www.wpcentral.com/microsoft-indonesias-leader-may-have-confirmed-windows-9-will-be-free-windows-8-users

    29.09.2014 12:36

    Man liekas, ka kaut kur bija info, ka Win9 būšot bez maksas arī tiem, kam ir instalēts Win7 ar iebūvētu SP1.

    29.09.2014 13:37

    Tās vēl ir tikai baumas

    29.09.2014 13:38

    Man jau šķiet tikia loģiski, ka w9 būs bezmaksas vismaz w8 (un .1) lietotājiem, ņemot vērā, ka w9, spriežot pēc noplūdušās informācijas, ir tas pats w8 tikai tā teikt tādā formā, kādam w8 bija jābūt jau sākumā. Tikai mazliet vairāk kā servisa paka?

    just my 2 cents

    30.09.2014 00:52

    Vai tad kāds domāja, ka tā būs maksas?

    Reklāma