Web Analytics
More
    Reklāma

    Prezentēts jauns luksusa klases viedtālrunis – Vertu Aster

    Jaunākie raksti

    Jaunais, neordinārais viedtālrunis Vertu Aster, ko piedāvā luksusa klases mobilo tālruņu ražotājs, ir izgatavots ar rokām no labākajiem materiāliem un pieejams sešās izmeklētās krāsās. Viedtālrunis piedāvā praktiski neierobežotas personifikācijas iespējas:  no monogrammu uzlikšanas līdz pat gravēšanai. Izsmalcinātais korpuss slēpj sevī modernākās mobilās tehnoloģijas: telpiskās skaņas sistēmu Dolby® Digital Plus, 13 megapikseļu kameru, ko sertificējis uzņēmums Нasselblad (profesionālā foto aprīkojuma vadošais ražotājs), jaudīgu 4 kodolu procesoru un operētājsistēmu Android 4.4 (KitKat), kā arī visus Vertu pakalpojumus – Classic līmeņa Concierge, Vertu LIFE un Vertu CERTAINTY.

    „Radot Aster, mēs domājām par klientu, kas spēj novērtēt ne tikai viedtālruņa snieguma meistarību, bet arī tā atbilstību jaunākajām modes tendencēm.  Šis viedtālrunis ir radīts cilvēkiem, kuri pieraduši pie skaistām lietām, tehnoloģiju jaunumiem un ultramoderniem aksesuāriem, kas akcentē viņu stilu un individualitāti. Atšķirībā no Signature Touch, kuru iecienījuši klienti, kam tuvs Vertu klasiskais, vīrišķīgais stils, Aster patiks gan vīriešiem, gan sievietēm, kas dod priekšroku izsmalcinātai elegancei un īstenam angļu stilam. Pēdējo divu gadu laikā mēs esam atjaunojuši produktu klāstu, un jāatklāj, ka tuvāko 18 mēnešu laikā tirgū notiks vēl vairākas skaļas Vertu pirmizrādes, kas paplašinās mūsu veidoto ierīču līniju, tostarp dažādos cenas segmentos,” stāsta Masimiljano Poljani, Vertu ģenerāldirektors.

    Reklāma

    Vertu Aster dizains

    Vertu klasiskā stila mūsdienīgs iemiesojums. Piemēram, tradicionālajam elementam ar logotipu „V”, kas izgatavots no titāna, raksturīgas tīras horizontālas līnijas un vienkārša ģeometrija. Korpusa izliekumi ir ievērojami maigāki nekā klasiskajiem Vertu tālruņiem, tāpēc šī tālruņa izskats ir maksimāli elegants un izsmalcināts. Plūstošās līnijas, matēta un pulēta 5. kategorijas titāna kombinācija, dabīgās ādas, ko piegādā Eiropas labākās ādas darbnīcas, un graudainā tekstūra ir nevainojami saskanīgas, radot ideālu līdzsvaru starp formu un faktūru.

    5,1 collu ekrāns no piektās paaudzes polikristāla safīra ar 117 karātu svaru aizsargā Full HD displeju un 13 megapikseļu kameras objektīvu no skrambām. Safīrus mobilo tālruņu ražošanā Vertu sāka izmantot 90.gadu beigās, nepārtraukti pilnveidojot šo tehnoloģiju. Tagad, ar 10 gadu pieredzi safīru audzēšanā, griešanā, pulēšanā un safīra stikla uzstādīšanā, Vertu ir neapstrīdams līderis safīra ekrānu ražošanā un izmantošanā mobilajās ierīcēs. Pret jebkuru materiālu, izņemot dimantu iedarbību, safīra polikristāla ekrāni ir ārkārtīgi izturīgi, tie nenoskrambājas  un nodrošina attēlam ideālu kvalitāti.

    „Aster plūstošā forma un izsmalcinātās līnijas patiks gan vīriešiem, gan sievietēm. Mēs apzināti padarījām maigākus Vertu dizaina klasiskos elementus, lai atklātu Aster ekstraordināro dabu. Rūpīgi atlasītā un ar rokām apstrādātā āda, kā arī titāna korpusa izcilā virsma atspoguļo mūsu priekšstatu par sajūtām,” komentē Vertu radošais direktors Ignasio Germade.

    Viedtālrunis Aster pieejams sešās piesātinātās krāsās un ar septiņiem apdares variantiem: Onyx Calf (melna teļāda), Blush Calf (sārta teļāda), Lagoon Calf  (jūras krāsas teļāda), Caviar Karung (melna krokodilāda), Tangerine Karung (mandarīnu krāsas krokodilāda), Cognac Ostrich (konjaka krāsas strausa āda) un Raspberry Ostrich (aveņkrāsas strausa āda). Turklāt tirdzniecībā būs pieejami arī 11 variāciju telefonu maki, kas paredzēti Vertu Aster.

    Tehniskais raksturojums

    Vertu Aster piedāvā nepārspētu sakaru kvalitāti, pateicoties pilnveidotajai antenai, kas nodrošina ātrgaitas piekļuvi internetam GSM, 3G un LTE 4G četru diapazonu tīklos. Aster spēja pieslēgties 4G tīkliem praktiski visā pasaulē garantē acumirklīgu ātrumu, lietojot internetu.

    Aster lietotāji saņem bezmaksas pusgada abonementu pakalpojumam iPass, kas sniedz iespēju bez ierobežojumiem piekļūt Wi-Fi globālajam tīmeklim ar 13 miljonu piekļuves punktu starpniecību 123 pasaules valstīs.

    Akustiskā sistēma, kas papildināta ar virtuālo telpisko skanējumu Dolby® Digital Plus un stereo dinamisko skaļruni, nodrošina neordināru skanējuma kvalitāti. Par ienākošo un izejošo zvanu kvalitāti ir atbildīga traucējumu mazināšanas sistēma, bet 4 kodolu procesors Qualcomm® Snapdragon™ 801 ar 2,3 GHz frekvenci garantē lielu darbības ātrumu.

    Lai pilnveidotu Aster kameras, Vertu sadarbojās ar Hasselblad. Galveno kameru ar 13 Mp risinājumu, ko sertificējis uzņēmums Hasselblad, aizsargā safīra stikls ar pretatspīduma pārklājumu, bet frontālā kamera ļauj veikt video izsaukumus. Full HD displejs ar 4,7 collu diagonāli un 473 dpi pikseļu blīvumu ir aizsargāts ar 5,1 collu polikristāla safīra ekrānu.

    Personalizētie pakalpojumi

    Aster īpašniekiem tiek nodrošināta piekļuve visiem Vertu pakalpojumiem, tostarp Classic līmeņa Vertu Concierge 6 mēnešu abonementam, kas ir apkalpošanas speciālistu komandas diennakts atbalsts, kam no jebkuras vietas pasaulē var piezvanīt, uzrakstīt elektroniskā pasta vēstuli vai nosūtīt ziņu Vertu Live Chat .

    Pakalpojums Vertu LIFE – tā ir personificēta privilēģiju atlase un neierobežota piekļuve ekskluzīviem pasākumiem. Šis pakalpojums ļauj bez maksas apmeklēt slēgtus privātos klubus visā pasaulē, iekļūt pasākumos, kuros ieeja ir atļauta tikai ar ielūgumiem, kā arī veikt pirkumus „aiz slēgtām durvīm”. Tas viss ir iespējams, vienkārši piespiežot Vertu tastatūras rubīna taustiņu.

    Pakalpojums Vertu CERTAINTY ļauj aizsargāt ierīci un tālruņa īpašnieka personīgos datus ar modernāko tehnoloģiju un partneru-ekspertu palīdzību. Partnerība ar Silent Circle garantē iespēju šifrēt sakaru kanālus. Šo pakalpojumu Aster īpašnieki varēs izmantot bez maksas 12 mēnešus. Tāpat Kaspersky laboratorijas izstrādātais antivīruss, kas aizsargā tālruni arī no datu zādzības, pieejams bez maksas 12 mēnešus.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    2 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Ksspars Lccis
    03.10.2014 10:08

    Klau, jaunieši kursoristi – a nevar kaut kādu izdomāt principu, definēt “kas ir kas” par katru rakstu? Kas ir preses relīze, kas pašu sacerēts un kas baumas? nu kaut kādu mazu piebildi/atsauci raksta sākumā.

    03.10.2014 10:19
    Reply to  Ksspars Lccis

    Preses relīzes šobrīd var viegli atšķirt apskatoties, kas ir raksta autors. Relīžu gadījumā tas ir “PR”.

    Reklāma