Web Analytics
More
    Reklāma

    “Baltijas Uber” Taxify 2. oktobrī dāvina atlaides braucieniem ar taksi

    Jaunākie raksti

    Šo ceturtdien, 2. oktobrī taksometru izsaukšanas aplikācija Taxify dāvina visiem aplikācijas esošajiem un jaunajiem lietotājiem bezmaksas braucienu dienu. Tās ietvaros Rīgas un Valmieras pilsētās visi Taxify lietotāji saņems līdz 5 eiro lielu atlaidi vienam braucienam, kas veikts izmatojot Taxify aplikāciju. Akcijas laikā varēs izmantot divus bezmaksas braucienus. Lai piedalītos kampaņā izmantojiet Taxify aplikāciju http://taxify.eu/lv/, un izsauciet kādu no sev tuvākajiem taksometriem.

    Taxify saņēma ļoti labas atsauksmes no pirmajiem lietotājiem Rīgā un Valmierā, tāpēc ar šo bezmaksas braucienu dienu mēs vēlamies pateikties visiem mūsu lietotājiem un piesaistīt arī jaunus. Mūsu mērķis ir ne tikai izmainīt iedzīvotāju paradumus, pasūtot taksometru, bet arī noteikt jaunus kvalitātes standartus taksometru firmām un vadītājiem, jo katram aplikācijas lietotājam ir iespēja vērtēt taksometra vadītāja sniegto pakalpojumu”, stāsta Markuss Villigs (Markus Villig), Taxify dibinātājs.

    Reklāma

    Kampaņā, kas norisināsies visas dienas garumā, piedalīsies šādi Rīgas un Valmieras taksometru uzņēmumi: Lady Taxi, A-Bonjour, Allo Taxi, Delivery24.lv, Forsage, Joker, Orange Taxi, Taxi 4 you, Triopluss Taxi, VTU Valmiera.

    Rīgā un Valmierā mobilo aplikāciju Taxify aktīvi lieto gandrīz 5000 cilvēku, kurus apkalpo vairāk nekā 300 licenzētu vadītāju. Taxify ir Igaunijā radīta viedtālruņa bezmaksas aplikācija, kas savieno klientus ar taksometru vadītāju tikai ar diviem klikšķiem. Aplikācijas lietotāji var izvēlēties licenzētu taksometru pēc cenas vai citu lietotāju atsauksmēm un tālruņa ekrānā redzēt, kā tuvojas izsauktais taksometrs. Taxify darbību uzsāka 2013. gadā Tallinā, kur jau ir izpildīti vairāk nekā 300 000 braucienu. Uzņēmuma jaunumiem iespējams sekot Facebook – https://www.facebook.com/taxify.lv un Twitter – https://twitter.com/taxify_latvia

    [youtube=https://www.youtube.com/watch?v=yiOM7F7IXVI]

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    3 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    KKTK
    02.10.2014 10:33

    Phe. Taksometru izsaukšanai būtu jābūt VIENAS pogas spiedienā, kā “porn poga” uz klaviatūras :D
    Kāpēc man jābaksta kartē mana atrašanās vieta? Ja ir GPS.
    Kāpēc man jāizvēlāks taksometriņi? Ar to lai nodarbojas aplikācijai vai centrāle.
    Kāpēc reģistrācija? Piezvaniet atpakaļ uz manu t.nr. un noskairojiet papildus vēlmes un pasakiet pēc cik min būs klāt.
    Nevajag man sms. Izlasīšu pēc 5min un nesapratīšu pēc cik min tad viņš īsti būs.
    Neinteresē man kur kartē es atrodos un kur taksometriņš (pamazināmajā formiņā :) es pa to laiku zobus tīru nevis kartē sēžu.
    Bet ideja izveidot applikāciju protams apsvecama. Cerams pēc 5 versijām būs arī lietoajama :}

    02.10.2014 10:38
    Reply to  KKTK

    Vai tu vispār šo aplikāciju izmēģināji?

    KKTK
    02.10.2014 10:41

    Pag, nē – noskatījos video. Tur tak visu nodemonstrēja. Vai tad tā kāda cita?

    Reklāma