Web Analytics
More
    Reklāma

    8. oktobrī varam gaidīt HTC Desire Eye ar 13 megapikseļu priekšējo kameru

    Jaunākie raksti

    Pāris nedēļas varam vērot danci ar jaunākā HTC viedtāruņa flgmaņa Desire Eye baumām. Pilnīgu skaidrību par HTC Desire Eye iegūsim tikai 8. oktobrī, kad Ņujorkā notiks HTC pasākums.

    Pagaidām par HTC Desire Eye tiek baumots, ka tas saņems 13 megapikseļu priekšējo kameru. Ierasts, ka parasti viedtālruņiem priekšējās kameras ir ap 1 megapikseli (720p video zvaniem) vai 2 megapikseļiem (1080p video zvaniem). Pēdējā pusgada laikā parādījušies arī viedtālruņi ar ne visai veiksmīgām 5 megapikseļu “pašiņu” priekšējām kamerām. Bet tagad HTC Desire Eye varam gaidīt ne tikai ar labas izšķirtspējas “pašiņu” kameru, bet arī tā nāks komplektā ar divu LED zibspuldzi.

    Reklāma

    Tiek norādīts, ka HTC savā Desire Eye būšot atteicies no priekšējiem stereo skaļruņiem. Iepriekš tika pārmests, ka stereo skaļruņi nepamatoti pagarina HTC viedtālruņus.

    HTC Desire Eye saņemšot 5.2 collu 1080p ekrānu, četru kodolu Snapdragon 801 2.3 GHz procesoru un 2 GB RAM. Tāpat viedtālrunim būtu jāsaņem IPX7 ūdens noturība un 2400 mAh akumulators.

    gsmarena_002 gsmarena_003

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma