Web Analytics
More
    Reklāma

    Apple: Oficiālā iPhone 6 tirdzniecība Latvijā tiks uzsākta 31. oktobrī

    Jaunākie raksti

    Šodien Apple izplatīja oficiālu paziņojumu, kurā norāda, ka līdz oktobra beigām jaunie iPhone 6 un iPhone 6 Plus viedtālruņi būs oficiāli pieejami vēl 36 valstīs. Tādējādi līdz mēneša beigām jaunie viedtālruņi jau būs pieejami 69 valstīs visā pasaulē un līdz gada beigām Apple plāno jaunos produktus padarīt pieejamus 115 valstīs, tādējādi to padarot par visstraujāk pārdošanā nonākušo iPhone uzņēmuma pastāvēšanas vēsturē.

    Paziņojumā varam redzēt, ka Latvija ir pieminēta starp valstīm, kurās oficiāli jauno iPhone 6 viedtālruņu pārdošana tiks uzsākta 31. oktobrī. Tā kā Latvijā vienīgais oficiālais iPhone izplatītājs (operators) ir Latvijas Mobilais Telefons, tad Kursors.lv ir uzdevis jautājumu par šo ziņu. Proti, vai tik tiešām LMT jaunos iPhone laidīs pārdošanā 31. oktobrī un kādi būs šo telefonu iegādes nosacījumi. Atgādināšu, ka jau iepriekš Kursors.lv pirmais ziņoja par sagaidāmajām oficiālajām iPhone 6 cenām Latvijā.

    Reklāma

    LMT preses sekretāre Elīna Lidere atbildēja šādi: “Jā, 31. oktobris ir īstā diena, kad var Latvijā gaidīt jauno iPhone. Plašāka informācija būs pieejama tuvākajā laikā.”

    Tāpat spicējam acis un ausis, jo ceturtdien paredzēts Apple pasākums, kurā (visdrīzāk) redzēsim jaunos iPad planšetdatorus.

    AvotsApple
    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    8 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    davfreim
    13.10.2014 20:48

    Hehe, es biju prognozējis uz Novembra sākumu, ka būs LV pieejami oficiāli, tālu nebiju no prognozes, tāpat tiem, kas gribēs iegādāties normāli pieejami telefoni būs novembra beigās.

    Gaidu jauno iPad varbūt mainīšu savu pret jaunu, jo 2 gadi jau pagājuši, bet nu vēl jau itkā velk bez problēmām, vienīgi 32GB sāk par maz palikt :)

    Naurelijs
    14.10.2014 08:32
    Reply to  davfreim

    Es biju nobriedis un novembra beigām :)
    Gaidu lielos iPad :)

    Jānis Kalniņš
    14.10.2014 13:33

    Sveiki!
    LMT sāks tirgot kā oficiālais izplatītājs iphone 6 16gb, cik sapratu, no 699euro.Kāda jēga man piesaistīties, ja brīvi varēšu nopirkt citur par tādu pašu naudu.Amerikā piesaistītie sākās no 199$, to es saprotu, slēdzu līgumu ar operatoru, ka piesaistīts klients.Tās ir kompānijas intereses kas dotē, bet ne vienkārši formāli piesaka sevi par dīleri.

    14.10.2014 13:39

    Visiem ļoti patīk elektronikas ierīces salīdzināt ar ASV cenām, bet tas nav īsti korekti kaut vai tā iemesla dēļ, ka otrpus dīķim mobilo sakaru pakalpojumi maksā būtiski dārgāk nekā pie mums. 699 eiro ir ļoti adekvāta cena šai ierīcei un ir vienā līmenī ar citu ražotāju flagmaņiem. Bez tam LMT tagad ir iespēja “īrēt” telefonu un pēc pusgada lietošanas to nomainīt uz kādu citu.

    Ksspars Lccis
    14.10.2014 22:43

    tur jau tas joks, ka neviens nepēta tos citzemju operātoru tarifus un plānus. Tādas haļavas kā pie mums NAV (gandrīz) NEKUR pasaulē

    Ksspars Lccis
    14.10.2014 22:49

    es tā papētīju, ka usā par tādu plānu kā LMT Brīvība jāmaksā apm. 30 jevriki. Starpība divos gados 20X24 ir 480 jevriki…

    Uldis
    16.10.2014 12:26
    Reply to  Ksspars Lccis

    Tas gan, viņiem tie 199 dolāri (atkarībā kuru modeli ņem) ir pirmā iemaksa un tālāk jāmaksā diezgan lieli mēneša rēķini tā kā nevar salīdzināt.

    Uldis
    16.10.2014 12:23

    Nu ta beidzot zināms datums. :) cerams ka cenas viņi patiešām piedāvās zemākās un ka jau uzreiz būs pieejami visi modeļi. Tagad tik jāgaida jaunākās ziņas. Starp citu biju aizbraucis uz riga plaza un apskatījos abus modeļus – tiešām skaisti nostrādāts.

    Reklāma