Web Analytics
More
    Reklāma

    Alpine piedāvā austiņas ar 3D skaņas apstrādes tehnoloģiju

    Jaunākie raksti

    Kompānija Alpine, kura labi zināma ar saviem auto audio tehnikas risinājumiem, papildinājusi savu produktu klāstu ar visai interesantām austiņām. Jaunais modeli ir aprīkots ar TKR3 Full Frequency Immersion Technology skaņas apstrādes iespējām. Ideja tāda, ka skaņas vilnis atstarojas austiņu korpusa iekšienē, un rada telpiskāku skaņu. Papildus tam Alpine ir laiduši klajā arī speciāli iOS iekārtām paredzētu aplikāciju, kopējam darbam ar jaunajām austiņām.

    Kā apgalvo paši Alpine cilvēki, tad – austiņas piedāvās tik dziļu, pilnvērtīgu un dabīgu skaņu, kādu vēl nav nācies dzirdēt. Bet aplikācija portatīvajā ierīcē ļaus organizēt jūsu mūzikas kolekciju, kā arī uzlabot skaņu izmantojot programmējamus basus un ekvalaizeru. Tīri no tehniskā viedokļa austiņas var atskaņot no 15 Hz līdz 24 kHz, to pretestība ir 30 omi ar +/- 20% pie 1 kHz, jutība 107 dB +/- 3dB pie 1 kHz, skaņas kropļojumi <0,1% pie 1mW/1 kHz. Vārdu sakot, ar tik staigājošu pretestību, ne tā jaukākā slodze ikvienai ierīcei. Un ja godīgi, tad manuprāt stereo skaņas cienītājiem, kuri vērtē to cik laba ir stereo skatuve, kā izvietoti izpildītāji, cik dabīgs ir vijoles tembrs u.c. lielum,i uz šo modeli nevajag pat skatīties. Savukārt tiem, kuri klausās elektroniku un citus žanrus, kuros skaņas savā vairumā tiek mākslīgi ģenerētas, jaunums būs tieši laikā. Maksā šis prieks samērā pieklājīgos $300.

    Reklāma

    [vimeo 108840805 w=640 h=360]

    AvotsAlpine
    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    2 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Bils
    23.10.2014 14:45

    Un kā sauc šo jaunumu? Kāds modeļa nosaukums?

    Mikus Karlsons
    23.10.2014 16:00
    Reply to  Bils

    Nu nav viņiem nekāda speciālā modeļa, kā jau vienīgajām austiņām no šī ražotāja. Paši viņi tās sauc – ALPINE HEADPHONES, un tikai.

    Reklāma