Web Analytics
More
    Reklāma

    Microsoft pastāsta par jauno viedtālruņu zīmolu

    Jaunākie raksti

    Neilgi pēc tam, kad internetā jau sāka klīst dažādas baumas par to, kā tad izskatīsies jaunais Microsoft viedtālruņu zīmols, kompānija pati ir nolēmusi ieviest skaidrību šajā jautājumā. Jau tuvākajā laikā dažādie konti tādos sociālajos tīklos kā Facebook, Twitter un Instagram tiks pārdēvēti par Microsoft Lumia kontiem. Kā nākamais solis būs tāda pati darbība attiecībā uz kompānijas piedāvātajiem viedtālruņiem.

    Uz jautājumu, kad parādīsies pirmais viedtālrunis ar Microsoft Lumia nosaukumu, konkrētas atbildes nav, taču ir informācija, ka tas notiks jau pašā tuvākajā laikā. Tiek solīts, ka tas būs patiesi lielisks viedtālrunis, un tajā būs izmantoti labākie servisi no Microsoft: Office, OneDrive, Skype un Bing.

    Reklāma

    Patīkami arī tas, ka Microsoft nodrošinās tālāku tehnisko atbalstu visiem Nokia Lumia viedtālruņiem, kā arī turpināsies parasto mobilo tālruņu ražošana ar Nokia vārdu.

    4d5b32fb3e3feec6841cba0d5793097d

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    2 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    name
    24.10.2014 19:12

    Sanāk ka nokia pat ar savu nosaukumu pārstās pastāvēt. Tā pat kā simens un ericsson

    24.10.2014 19:31
    Reply to  name

    Nē, Nokia kā uzņēmums nav beidzies (joprojām veido HERE kartes un tīklu risinājumus), taču Microsoft pārdotā telefonu nodaļa vairs neveidos Nokia telefonus. Tie turpmāk tad būs Microsoft Lumia aparāti.

    Reklāma