Web Analytics
More
    Reklāma

    ASV tirgotāji pretosies Apple Pay un Google Wallet ar savu virtuālo maku

    Jaunākie raksti

    Vairāki lielie ASV mazumtirgotāji veic sarunas, kuru galvenais iemesls ir Apple Pay un Google Wallet ienākšana viņu ikdienā. Protams, no vienas puses pircējiem šādi virtuālo maku servisi ir ērti, bet no otras puses tos pavada visai ievērojamas komisiju maksas, kas veikalu uzturētājiem liek nevajadzīgi paaugstināt preču cenas.

    ASV mazumtirgotāji, kuru pulkā ietilpst Old Navy, Lowes, Dunkin’ Donuts, Sears, Best Buy, Stop & Shop, Walmart, Wendy’s, kā arī daudzi degvielas tirgotāji nolēmuši, ka jau 2015. gadā veidos savu norēķinu servisu CurrentC.

    Reklāma

    CurrentC servisa galvenā priekšrocība ir neesošie komisiju maksājumi par darījumu apstrādi. Procesā netiek iesaistīti maksājumu karšu uzturētāji, tā vietā nauda tiek ņemta uzreiz no lietotāja norēķinu konta.

    Shēma, protams, ir lētāka un vienkāršāka, bet tāpat tajā nāksies iekļaut kādu, kas būs atbildīgs par kļūdu un krāpnieku radītajiem zaudējumiem. Apple Pay un Google Wallet par to atbild maksājumu karšu izsniedzēji, bet attiecīgi kādam nākas iespējamo zaudējumu novēršanu arī apmaksāt.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    2 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    LOOK
    27.10.2014 11:59

    Samērā loģisks solis. Automašinas arī visas nav apdrošinātas ar kasko. Citiem vārdiem sakot, gribi lētāk rēķinies ar nelielu pašrisku.

    Iponts
    28.10.2014 08:28

    Izbraucot ārpus LV, nākas secināt, ka vecā eiropa no mums atpaliek par kādiem 10 gadiem! Ja LV mierīgi var nopirkt košļeni vai spickas ar karti, tad vecajā eiropā bieži veikalos ir paziņojumi, ka kartes pieņem no 30 eur! Briselelē un vēl šur tur kredītkartes neņem pretī, tikai debetkartes, vai arī tikai vietējo banku kartes!
    Nestādos priekšā, kā tajā bardakā vēl mobilie norēķini nāks klāt! Tajā pašā ASV Dunkin Donatos man prasīja skaidruci!

    Reklāma