Web Analytics
More
    Reklāma

    Lejupielādei pieejama Google Fit fitnesa aplikācija

    Jaunākie raksti

    Pāris pēdējos gados ir novērojama tendence, ka tehnoloģiju uzņēmumi savos produktos mēģina iepludināt vēsmas no fitnesa un pat sporta jomām. Top dažādas fitnesa aproces (vairākus šādus produktus esam aprakstījuši arī mēs) un mūsu kustības spēj uzskaitīt arī viedtālruņi. Samsung ierīcēs par to atbild S Health aplikācija un līdz ar iOS 8 arī Apple ierīcēs parādījusies Apple Health aplikācija.

    Jau vasarā notikušajā Google I/O izstrādātājiem veltītajā konferencē Google pastāstīja, ka arī Android platformai top šāda tipa aplikācija un beidzot tā ir pabeigta un pieejama lejupielādei. Google Fit – fitnesa aplikācija, kas bez liekām darbībām no mūsu puses, ar dažādu mūsdienu mobilajās ierīcēs iebūvēto sensoru palīdzību piefiksē mūsu kustības. Aplikācija spēj izšķirt iešanu, skriešanu un braukšanu ar velosipēdu. Aplikācijā lietotāji var iestatīt dienas mērķus, piemēram, noiet 10 000 soļus. Tāpat šo aplikāciju var savienot ar citām fitnesa aplikācijām un ierīcēm, piemēram, Strava, Withings, Runtastic, Runkeeper vai Noom Coach. Google Fit aplikācija šos fitnesa datus apvienos vienuviet.

    Reklāma

    Google Fit bez maksas ir pieejama Google Play aplikāciju veikalā un to var uzstādīt uz viedtālruņiem un planšetdatoriem, kas darbojas ar vismaz Android 4.0 (Ice Cream Sandwich). Tāpat Google Fit ir iespējams piekļūt no tīmekļa.

    Google-Fit-2 Google-Fit-3 Google-Fit-4

    Google-Fit-1

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    2 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Gatis Mezītis
    29.10.2014 13:31

    Kāds salīdzinājums jeb pretstatījums endomondo?

    Nauris Lidaks
    29.10.2014 20:53

    šodien uzinstalēju. ko tas app dara/domā kad es braucu ar auto?

    Reklāma