Web Analytics
More
    Reklāma

    Microsoft iepazīstina ar Microsoft Health un Microsoft Band

    Jaunākie raksti

    Microsoft vakar izlaida jaunu platformu ar nosaukumu Microsoft Health. Ilgi klīda baumas par Microsoft vēlmi iespiesties fitnesa lauciņā un tagad tas ir noticis ar fitnesa aproci Microsoft Band.

    Interesanti, ka Microsoft Health ir daļēji atvērta sistēma un tā jau sākumā piedāvā sadarboties ar tādiem servisiem kā UP by Jawbone, MapMyFitness, MyFitnessPal un Runkeeper. Microsoft Band varēsi lietot kopā ar iOS, Android un, protams, arī Windows Phone. Katra no mobilajām operētājsistēmām saņems Microsoft Health aplikāciju.

    Reklāma

    Clipboard01 Clipboard02

    Microsoft Health tiek raksturots kā serviss, kas apkopo un saglabā informāciju no daudzām citām fitnesa aplikācijām un ierīcēm. Iepriekš katra aproce, katrs sporta pulkstenis uzspieda savu aplikāciju un attiecīgi arī datu uzglabāšanu. Microsoft Health plānos ir visus datus savākt, uzglabāt vienuviet, kā arī Microsoft Health spēs interpretēt sadarbības aplikāciju sniegto informāciju.

    Laika gaitā Microsoft Health uzkrās datus par ēšanas paradumiem, izvēlētajiem maršrutiem, no kalendāra paņems informāciju par darba dienas ritmu un to mēģinās saistīt ar gulēšanas paradumiem.

    Clipboard04

    Microsoft Band ir aproce, ko paredzēts nēsāt visu laiku. Arī ejot dušā un guļot. Tai ir 10 sensori, kuru skaitā ir sirdsdarbības sensors, sadedzināto kaloriju skaitītājs, miega uzraudzīšanas sensors un citi. Microsoft Band pieejamas dažas viedo pulksteņu funkcijas, kā arī piekļuve Cortana digitālajam asistentam, ja vien lieto Windows Phone 8.1. Microsoft Band plānotā cena ir 199 dolāri.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    2 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    smsfans
    30.10.2014 10:28

    Beidzot uzmanības vērta aproce!

    jurčiks
    31.10.2014 22:44

    Nākamais solis ir sensori zem ādas – nemaz netraucēs, elektrību uzņems no organisma un lielais brūders arī visu par Tevi zinās.

    Reklāma