Web Analytics
More
    Reklāma

    Apple Watch pārdošanā nonāks pavasarī, to būs jāuzlādē katru dienu

    Jaunākie raksti

    Apple Watch viedpulkstenis kopā ar jaunajiem iPhone 6 viedtālruņiem tika prezentēts septembra sākumā, taču tas vēl joprojām nav nopērkams. Apple oficiāli ir norādījis, ka šis produkts pārdošanā nonāks 2015. gada pašā sākumā, tomēr arvien vairāk sāk izskatīties, ka tas nenotiks pirmajos mēnešos.

    Atklātībā nonācis Apple Mazumtirdzniecības un tiešsaistes veikalu vecākās viceprezidentes Andželas Ārendtas (Angela Ahrendts) video uzrunas veikalu darbiniekiem atšifrējums. Tajā viņa uzsver to cik svarīgi ir aprūpēt katru klientu un norāda, ka jaunais viedpulkstenis pārdošanā nonāks pavasarī. Lai arī šajā uzrunā nav nosaukts konkrēts datums, tomēr norāde par Ķīniešu Jauno gadu (19. februāris) liek domāt, ka Apple Watch nevarēsim iegādāties kā Valentīna dienas dāvanu. Lētākais Apple Watch ASV maksās 350 dolārus, tātad, mūsu pusē cena varētu būt līdz 400 eiro.

    Reklāma

    watch_spring_9to5mac

    Vairāki avoti norāda, ka Apple viedpulksteni bija paredzējis laist pārdošanā jau šī gada nogalē, tomēr tehniskas dabas sarežģījumu dēļ šo datumu nācies atlikt. Šīs tehniskās problēmas daļēji ir saistītas ar baterijām. Apple vadītājs Tims Kuks ir publiski izteicies, ka pirmās paaudzes Apple Watch aktīvi lietojot ar vienu uzlādi spēs nodrošināt vienas pilnas dienas darbību. Tādējādi ierīci būs jāuzlādē katru nakti (gluži tāpat kā tipisku mūsdienu viedtālruni). Salīdzinot ar konkurentu produktiem tas nav spīdošs rādītājs, jo tie spēj ar vienu uzlādi darboties vismaz pāris dienas. Protams, jāsagaida iespēja reāli padarboties ar Apple Watch, lai varētu spriest par tā baterijas spējām.

    Avots9To5Mac
    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    1 komentārs
    Inline Feedbacks
    View all comments
    lol
    04.11.2014 18:32

    Iedomājos tevi, skuteli, ar šo gejisko sūdu ap roku sēžam latgales sādžā :D

    Reklāma