Web Analytics
More
    Reklāma

    Lufthansa iepirks Surface Pro 3 planšetdatorus savām lidmašīnām

    Jaunākie raksti

    Sākot ar 2015. gadu, katra Lufthansa lidmašīnas kabīne tiks aprīkota ar Microsoft planšetdatoriem, kuri darbosies kopā ar NavAero veidoto dokstaciju.

    Lufthansa nolēmusi sekot kompānijas Austrian Airlines piemēram, kura jau novembra sākumā paziņoja, ka pilnībā atsakās no jebkādas dokumentācijas papīra formātā. Tagad visi uzziņu krājumi, kartes, tehniskās rokasgrāmatas, u.c. materiāli lidmašīnas kabīnē būs pieejami planšetdatorā, kurš kalpos kā universāls informācijas avots pilotiem. Vācu kompānija arī nolēmusi pilnībā veikt plānveida lidmašīnu modernizāciju, un jau iepirkusi 5000 Surface Pro 3 planšetdatorus.

    Reklāma

    Izvēle par labu Microsoft Surface Pro 3 lielā mērā notika tāpēc, ka kompānija ļoti veiksmīgi izveidoja specializēto savienojumu ar dokstaciju, kurai dots nosaukums NavAero. Darbs pie šī risinājuma notika jau visa gada garumā.

    NavAero ir kā dokstacija, kura ne tikai ļauj savienot planšetdatoru ar kopējo lidmašīnas sistēmu, bet arī nodrošina planšetes barošanu un ļauj to izmantot kā alternatīvu monitoru. Tā dati par laika apstākļiem, navigācijas ziņas, gaisa satiksmes ziņas, u.c. būtiska informācija, kura agrāk tika parādīta mazos tablo, tagad redzama uzskatāmi un vienkopus.

    [youtube http://www.youtube.com/watch?v=t-bVxJN4QW8&w=640&h=360]

    Lufthansa-Cockpit

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    2 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Janis
    21.11.2014 09:11

    Argumenti smieklīgi – dokiņu esot uztaisījuši.
    Ar šiem es vairs nelidošu nu nekādā gadījumā – gribu redzēt ko darīs pilots krīzes brīdī, kad viņa planšete būs nokārusies. Vai arī lidmašīna dabūjusi kādu vīrusu no pornīšu lapas kuru pilots garlaicības pēc ir netīšām iečekojis.

    Mārtiņš V
    21.11.2014 09:34
    Reply to  Janis

    Nejauki sadomājis komentēt nepārzinot visu! Pamēģini izveidot W8.1 Family safety kontu un paspēlējies ar tā menedžmentu! Būs tev atbilde uz visiem jautājumiem, arī tiem, kas vēl tikai top!

    Reklāma