Web Analytics
More
    Reklāma

    Sāk parādīties pirmie Sony Xperia Z4 attēli un specifikācija

    Jaunākie raksti

    CES 2014 ietvaros Sony izziņoja savu ideju par diviem viedtālruņu flagmaņu modeļiem gadā. Iespējams, ka Sony plānos bija piedāvāt pircējiem tikai pašu labāko, turklāt biežāk, nekā to dara konkurenti. Pusgadu pēc Xperia Z2 sekoja Xperia Z3 un jau janvāra sākumā varam gaidīt Xperia Z4, kas arī tiks izsludināts CES 2015 ietvaros Lasvegasā. No ražotāja tiek gaidīta arī milzīgā viedtālruņa Xperia Z Ultra atjauninātā versija Xperia Z4 Ultra.

    Iepriekš tika baumots, ka Xperia Z4 saņems Snapdragon 810 procesoru, bet jaunākā informācija liecina, ka Sony tomēr pieturēsies pie Snapdragon 805. Tas ir lētāks un plašāk pieejams. Viedtālrunis saņemšot 5.4 collu 2K ekrānu un, visticamāk, arī 4 GB RAM.

    Reklāma

    Kā jau Sony ģimenē ierasts, arī Xperia Z4 Ultra daudz neatšķirsies no Xperia Z4. Vien ekrāna izmērs pastiepsies līdz 5.9 collām. Atgādināšu, ka esošais Xperia Z Ultra modelis saņēmis 6.4 collu FullHD ekrānu. Abi viedtālruņi būšot aptuveni 5.7 mm plāni.

    Protams, abi Xperia Z4 saimes modeļi saņems lieliskas 20.7 megapikseļu galvenās kameras, bet baumas vēsta, ka priekšējās kameras būs ar aptuveni 16 megapikseļiem un kvalitatīviem objektīviem. Tādā veidā Sony pašiņu kameras varētu pārspēt daža šī gada flagmaņa galvenās kameras spējas.

    Xperia Z4 iezīmēs kārtējo filozofijas maiņu un turpmāk Sony, visticamāk, atkal atgriezīsies pie viena flagmaņa gadā.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    2 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Jānis Ošenieks
    25.11.2014 10:24

    Jauns Compact modelis nav gaidāms?

    25.11.2014 12:54

    Es gan teiktu, ka Sony kamera stipri atpaliek pēc kvalitātes no Samsung, piemēram, bildējot ne pārāk labi apgaismotos apstākļos. Un arī divi flagmaņi gadā, šķiet, bija tikai tāds reklāmas triks, jo vajadzēja kaut kur iegrūst rezervētās detaļas, kas palika pāri no Z2 komplektēšanas.
    Visticamāk tādu lēcienu, kā no Z1 uz Z2, varēs sagaidīt tikai līdz ar Z5 modeli un Z3 ar Z4 ir kvalitatīvi, bet tikai un vienīgi «pārejas» modeļi.

    Reklāma