Web Analytics
More
    Reklāma

    Samsung drīzumā varētu atteikties no ChatOn

    Jaunākie raksti

    Samsung piedzīvo vienu triecienu pēc otra. Nesen tika paziņots, ka ražotājs grasās samazināt viedtālruņu modeļu skaitu, kā arī Galaxy S5 netirgojas tik veikli, kā iepriekš bija prognozēts. Uzņēmuma iekšienē norit milzīgas restrukturizācijas un šo to izjutīs arī lietotāji. Tiek ziņots, ka Samsung grasās slēgt un izvākt no viedierīcēm savu ChatOn servisu. Urrā!

    Korea Times, atsaucoties uz vārdā neminētu Samsung darbinieku, ziņo, ka Samsung Electronics plāno iziet no saziņas aplikāciju tirgus. Tā esot jaunā korporatīvā stratēģija, kas nosakot atteikšanos no nerentablu servisu uzturēšanas. Tas pats attiekšoties uz citiem servisiem un pakalpojumiem, kas nes zaudējumus šobrīd, kā arī nākotnē nav plānoti nekādi uzlabojumi.

    Reklāma

    ChatOn ir Samsung veidots saziņas serviss, kas darbu uzsāka 2011. gadā. ChatOn šobrīd lietojot 120 pasaules valstīs, bet tas ir zaudējis savu aktualitāti, jo vairums izmanto tādus saziņas milžus kā WhatsApp vai Skype. Diez vai kādam (vismaz Latvijā) ChatOn pazušana liks nobirdināt asaru pērli.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    1 komentārs
    Inline Feedbacks
    View all comments
    nunu
    26.11.2014 16:42

    Par vēlu attapušies. Es jau esmu ieņēmis startu migrēt no samsunga tieši dēļ visiem uzbāzīgajiem softiem, kuri atmiņu aizņem, bet atteikties no viņiem nevar, pat ja nelieto.

    Reklāma