Web Analytics
More
    Reklāma

    TAG Heuer CES ietvaros prezentēšot Intel darbinātu viedpulksteni

    Jaunākie raksti

    Intel ir pašiem sava viedo pulksteņu līnija, kas tapusi pēc apvienošanās ar Basis. Intel pēdējo mēnešu laikā ir strādājuši pie valkājamo tehnoloģiju attīstības, lai nodrošinātu pieprasījumu pēc jauniem un funkcionāliem viedpulksteņiem.

    Jau vairākkārt pieredzēts, ka tehnoloģiju uzņēmums apvieno spēkus ar dizaina zīmoliem, lai radītu kopīgu viedo pulksteņu līniju. Business Insider ziņo, ka TAG Heuer grasās CES izstādes laikā jau janvārī izsludināt savu viedo pulksteni, kas balstīts Intel tehnoloģijās. Iespējams, ka TAG Heuer plānos nav ap skārienekrānu radīt kārtējo daļēji bezjēdzīgo, daļēji visiem pārējiem līdzīgo viedo pulksteni.

    Reklāma

    TAG Heuer idejas pamatā ir zem klasiskas, fiziskiem rādītājiem apveltītas ciparnīcas paslēpt Intel procesoru, kas darbosies kā fizisko aktivitāšu mērītājs, soļu skaitītājs utt.

    Intel 6. janvārī CES 2015 ietvaros izziņos vairākus jaunumus, ko darbinās uzņēmuma veidotie procesori. Datoru, televizoru, interneta savienojumu un citu ierīču starpā tiek gaidīts arī TAG Heuer viedais pulkstenis.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma