Web Analytics
More
    Reklāma

    Apple krītošā rubļa dēļ pārtrauc tiešsaistes tirdzniecību Krievijā

    Jaunākie raksti

    Apple pilnībā apturējis savas produkcijas tiešsaistes pārdošanu Krievijā, pamatojot to ar rubļa vērtības straujo kritumu. Otrdien Krievijas rubļa vērtība noslīdēja vēl par 20% vienas dienas laikā.  Krievijas Centrālā banka dažādos veidos cenšas noturēt rubļa kursu, bet tiek pieļauts, ka ir sākusies pilnīgi nekontrolējams rubļa lejupceļš. Kopumā rublis gada laikā zaudējis 60% savas vērtības.

    Ārzemju uzņēmumi vairs nevēlas saņem pirkuma maksu rubļos, lai pēc to apmaiņas pret dolāriem vai eiro konstatētu, ka preces pārdotas par nesamērīgi zemu cenu. Pagājušajā mēnesī Apple turpināja pārdot savu produkciju tiešsaistē Krievijā, bet cenas tika palielinātas par 25%.

    Reklāma

    Arī šobrīd Apple varētu vairākas reizes dienā mainīt tiešsaistes veikala cenas, bet izlemts, ka tas nav uzņēmuma interesēs. Apple pavisam apturējis produkcijas tiešsaistes tirdzniecību Krievijā.

    Apple norāda, ka tiešsaistes veikala darbība paturētu uz laiku, lai varētu pārskatīt produkcijas cenu, bet, visticamāk, tā darbība tiks atjaunota tikai tad, kad rubļa vērtība pret dolāru stabilizēsies.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma