Web Analytics
More
    Reklāma

    Microsoft sāk izplatīt Lumia Denim atjauninājumu, Latvijā pieejams Lumia 530 un Lumia 930 viedtālruņiem

    Jaunākie raksti

    Šonedēļ Microsoft sācis izplatīt jaunāko Windows Phone sistēmas atjauninājumu Nokia veidotajām Lumia sērijas ierīcēm. Tajā iekļauti Windows Phone 8.1 Update 1 ieviestie jauninājumi (šis atjauninājums pieejams jau kopš augusta) kā arī specifiski Lumia viedtālruņiem pielāgotas funkcijas.

    Windows Phone atjauninājumu pieejamības vietnē var redzēt, ka Denim atjauninājums Latvijā jau pieejams Lumia 530 un Lumia 930 viedtālruņiem. Pārējiem pagaidām jāpaciešas. Paredzams, ka jau janvārī Denim atjauninājums sasniegs citas Lumia sērijas ierīces.

    Reklāma

    2014-12-20_1451

    Ko tad jaunu mums nes šis Denim atjauninājums? Nokia Lumia 830, Lumia 930, Lumia Icon un Lumia 1520 viedtālruņi ar to iegūst plašākas attēlveidošanas iespējas.

    Lumia Camera kameras aplikācija kļuvusi ātrāka un vienkāršāk lietojama. Tagad būs jāuzgaida pavisam īss laika sprīdis starp atsevišķu fotogrāfiju uzņešanu.

    Moment Capture funkcija ļauj ērti uzņemt attēlus un ilgāk paturot slēdža pogu, automātiski tiks uzņemt 4K izšķirtspējas video (24 FPS un katrs kadrs ir ar 8.3 megapikseļu izšķirtspēju). Pie tam katrs kadrs ir saglabājams kā atsevišķs attēls. Vienīgi Lumia 830 kameras ierobežojumu dēļ 4K video vietā uzņem Full HD izšķirtspējas video.

    Rich Capture funkcija atvieglo attēlu uzņemšanu, jo ļauj jau pēc attēla uzņemšanas tam pievienot dažādas korekcijas un efektus.

    Tāpat atjauninājumā iekļauti uzlaboti attēlu apstrādes algoritmi, kas gluži vienkārši ļaus uzņemt kvalitatīvākus un skaidrākus attēlus gan gaišā dienas laikā, gan tumšā vakarā.

    Pateicoties SensorCore tehnoloģijai tagad balss asistentu Cortana var izsaukt telefonam vienkārši pasakot “Hey Cortana”. Šī funkcija pieejama tikai Lumia 930, Lumia Icon un Lumia 1520 viedtālruņiem.

    Ar Glance Screen saderīgās ierīces tagad uz slēgekrāna var parādīt vairāk informācijas no Bing Weather un Bing Health & Fitness servisiem.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    3 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Gustavs Kaprālis
    20.12.2014 15:13

    Uz mana lumia 520 jau atjaunots

    Gustavs Kaprālis
    20.12.2014 15:20

    Mans lumia 520 vakar atjaunojās uz denim

    Kaspars
    22.12.2014 12:02

    Es savu 830 jau nopirku ar Denim..pa cik fotogrāfēšanai man ir cits toolis, tad tās papildiespējas šķiet tāds “meh” vien :)

    Reklāma