Web Analytics
More
    Reklāma

    BlackBerry kopā ar Boeing veido viedtālruni, kurš spēs pašiznīcināties

    Jaunākie raksti

    Kompānijas BlackBerry vadītājs Džons Čens (John Chen) uzstājoties konferencē, kura veltīta kompānijas pēdējā ceturkšņa darba rezultātiem, pastāstīja, ka BlackBerry strādā kopā ar Boeing, lai radītu jaunu viedtālruņa modeli. Jaunā viedtālruņa, kuram dots vārds Boeing Black, un kurš darbosies ar Android OS, izstrāde jau ir sākusies. Tā mērķa auditorija būs valsts iestādes, kā arī citas jomas, kurās pats svarīgākais ir informācijas drošība. Tai skaitā šis telefons būs aprīkots ar runas datu šifrēšanas funkciju.

    Taču tas kā zināms, nav nekas jauns, un tādus risinājumus piedāvā vairāki ražotāji. Tāpēc šim viedtālrunim būs kas pilnīgi jauns. Jaunais Boeing Black, gadījumā ja nonāks svešās rokās, vai arī tiks nozagts, spēs fiziski pašiznīcināties. Pagaidām nav konkrēti zināms, kā tieši notiks aparāta pašiznīcināšanās process un cik tas būs bīstams tam, kura rokās tajā brīdī atradīsies viedtālrunis. Par citiem datiem ir zināms tikai tas, ka būs divu SIM karšu atbalsts, BlackBerry Enterprise Service 12 atbalsts un Android OS.

    Reklāma

    AvotsReuters
    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    2 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    LOOK
    22.12.2014 18:38

    Principā efektīgi zaglim nospridzina roku. Izvēršot sociālu kampaņu šadus telefonus neviens pat nemēģinās aiztikt, tie vienmēr būs tur, kur tos saimnieks atstāja.

    P.
    23.12.2014 13:30
    Reply to  LOOK

    Nu, nu – jau fantazējam par sprāgstvielām.
    Mikroshēmas un atmiņu iznīcina vienkārši ar augstāku voltāžu vai ESD (http://en.wikipedia.org/wiki/Electrostatic_discharge).

    Reklāma