Web Analytics
More
    Reklāma

    Visi Samsung jaunie 2015. gada Smart TV aparāti izmantos Tizen operētājsistēmu

    Jaunākie raksti

    Kompānija Samsung paziņojusi par samērā interesantu taču vienlaikus arī viņiem loģisku soli. Visi jaunie Samsung televizori, kuri nāks klajā 2015. gadā un ietilps Smart TV kategorijā, izmantos kompānijas pašu izstrādāto Tizen operētājsistēmu. Kā apgalvo Samsung, tad jaunā atvērtā koda platforma, ļaus iegūt lielākas iespējas darbā ar saturu un savienojot televizorus ar dažādām citām ierīcēm.

    Kā apgalvo Won Jin Lee, kurš ir Samsung Electronics nodaļas Visual Display viceprezidents – Tizen ne tikai paplašinās lietotāju iespējas, bet šim risinājumam ir arī liels tālākais potenciāls mājas izklaides sistēmu industrijas attīstībā.

    Reklāma

    Tāpat Samsung ir pārliecināti, ka jaunās OS izmantošana padarīs vieglāk izmantojamu Smart Hub servisu, un izmantojot WiFi Direct tiks panākta vieglāka un ātrāka sinhronizācija ar dažādām ierīcēm un satura apmaiņa starp tām. Tāpat arī izmantojot Bluetooth Low Energy (BLE) savienojumu televizors varēs veikt automātisku Samsung ierīču meklēšanu tā tuvumā.

    Samsung ir nosaukuši dažus no saviem svarīgākajiem servisiem, kuri tiks piedāvāti šī gada Smart TV aparātos. Tie būs – Samsung Sports Live, PlayStation Now, Ubisoft un kompānijas pašas veidotais Samsung Milk Video serviss.

    Principā jau ir labi saprotama Samsung vēlme attālināties no Android un maksimāli izmantot pašu veidotos produktus. Taču atceroties kādas problēmas bieži vien rodas mēģinot kaut vai pieslēgt datoram kādu Samsung tīkla mūzikas atskaņotāju vai ko citu, nav pārliecības, ka pasaule un citi ražotāji ar ovācijām uzņems šo viņu iniciatīvu. Ja nu tikai kompānija tiešām būs spējusi izveidot programmatūru, kura darīs to ko sola, un necentīsies uztiept savus servisus un papildinājumus vienmēr un visur. Lai nu Samsung izdodas.

    AvotsIbnlive
    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    1 komentārs
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Vilnis Salenieks
    05.01.2015 11:39

    Nezinu kā ir 2014.g. vai arī augstākas sērijas samsung TV, bet uz saviem F5300 un F6200 2013.g. aparātiem vismaz web browsēšana par spīti dualcore procesoriem ir bremzīga, lēna un kaitinoša, angliski manuprāt piemērts vārds – clunky

    Reklāma