Web Analytics
More
    Reklāma

    LG prezentē jaunu telefona atbloķēšanas veidu

    Jaunākie raksti

    LG nav spējis sveci noturēt zem pūra un jau pirms Mobile World Congress 2014 prezentējis ar 5.9 collu lielu displeju aprīkoto LG G Pro 2 milztelefonu. Pagaidām nav informācijas par šīs ierīces pieejamību mūsu pusē, taču MWC 2014 ietvaros centīšos gūt iespēju to apskatīt dzīvē. Īpaši interesanti tas varētu būt tāpēc, ka šajā ierīcē ir iestrādāta mazliet savādāka ekrāna atbloķēšanas iespēja nekā uz citiem telefoniem.

    Jau LG G2 (pirms tam arī citos telefonos, piemēram, Nokia) varējām atbloķēt un aizbloķēt ekrānu divas reizes uzsitot pa to ar pirkstu un LG G Pro 2 šī funkcija ir uzlabota. Izmantojot “Knock Code” funkciju jauno telefonu var atbloķēt un aizbloķēt ar dažādiem piesitienu veidiem. Piemēram, lai atbloķētu ierīci piesitam ar pirkstu pie ekrāna trijos punktos, kas veido trīsstūri. Atsevišķu piesitienu “kodu” var piešķirt arī ierīces bloķēšanai.

    Reklāma

    [youtube=http://www.youtube.com/watch?v=PzciJ35yAx4]

    Pat ja LG G Pro 2 nenonāks līdz Latvijas veikalu plauktiem, jācer, ka šī funkcija tiks iestrādāta arī citos LG produktos. Ja tā arī praksē darbosies kā nākas, tad šāda pieeja var uzlabot telefonu lietošanas drošību un aizvietot apnicīgās PIN paroles. Arī Samsung strādā šajā virzienā un sagaidāms, ka jaunajā Galaxy S5 tiks izmantots pirkstu nospiedumu lasītājs ar plašām pielietojuma iespējām.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma