Web Analytics
More
    Reklāma

    iOS 7.1 klāt: Touch ID uzlabojumi, CarPlay atbalsts, labāka ātrdarbība iPhone 4

    Jaunākie raksti

    Lai arī “tūlīt, tūlīt” ziņas par iOS 7.1 iznākšanu parādījās, tika koriģētas un atkal parādījās jau labu laiciņu, šodien tas tomēr ir noticis.

    Kas jauns? –Ja par svarīgāko, tad iPhone 4 īpašniekus nevar nepriecēt ātrdarbības (heh, varbūt tomēr “lēndarbības”…) uzlabojumi operētājsistēmā. Jaunāku iOS rīku īpašnieki papildu atjauninājumam pašsaprotamiem dažādu kļūmju labojumiem saņem ne-ļoti-radikālas izmaiņas grafiskajā interfeisā, bet iPhone 5S īpašnieki – uzlabotu pirkstu nospiedumu atpazīšanu.

    Reklāma

    Ja par kļūmju labojumiem, tad vairāku iOS ierīču īpašniekiem pamanāmākie ir FaceTime notifikāciju sinhronizēšanās “caur” iCloud, respektīvi, uz iPad vai Mac atbildētie FaceTime zvani kā mēms pārmetums vairs “nekarāsies” pie telefona FaceTime ikoniņas.

    Ja jūsu ierīces nosaukumā ir “5”, tad līdz ar iOS 7.1 saņemsiet arī CarPlay atbalstu. Tiesa, vēl nepieciešams pats auto…

    Ja interesē visi sīkumi un smalkumi par iOS 7.1, tad tie lasāmi TE>

    P.S. praksē šobrīd 7.1 uzlikts uz iPad Air un iPhone 4, par ātrdarbības uzlabojumu/tā trūkumu praksē sirmajā iPhone 4 varēšu spriest, kad būšu gana izbakstījies. Pagaidām labā ziņa ir tā, ka atjaunināšanas procesā nekas slikts nenotika :)

    UPDATE: Kursors.lv praksē pārliecinājās, ka neciešami bremzīgais iPhone 4 pēc iOS 7.1 uzlikšanas patiešām ir kļuvis žiglāks. Nē, nekas līdzīgs iPhone 5/5C/5S ātrumam, bet krietni mazāk kaitinošs. Nekādus īpašus mērījumus, atšķirībā no ArsTechnica, neveicām, bet fakts paliek fakts – iPhone 4 īpašniekiem silti iesakām atjaunināt sistēmu (emm, izņemot gadījumu, ja esat veicis ierīcei Jailbreak, kurš, protams, pēc atjauninājuma pazudīs).

    AvotsApple
    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    4 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Armands
    11.03.2014 14:53

    Ir piestrādājuši pie ātrdarbības vecajiem modeļiem. Mans iPhone 4S ir palicis bik ātrāks vai mazāk bremzīgāks.

    Osams
    11.03.2014 18:59

    Mans 4s ar tads ziperigaks :D

    Nilsons15
    11.03.2014 20:00

    iPhone 4 tiešām palicis ātrāks! Man bija Jailbreak, ”Apdeitoju”, pazuda, kā ar katru update. Nekas, dzīvoju tālāk :D

    Nilsons15
    11.03.2014 20:30
    Reply to  Nilsons15

    Man Settingos rāda, ka man ir CarPlay, Lai gan man ir iPhone 4 :D

    Reklāma