Web Analytics
More
    Reklāma

    Pirms oficiālās izsludināšanas pieejama visa informācija par Moto E

    Jaunākie raksti

    Motorola jaunākais veikums Moto E ir jau bieži aprunāts baumu līmenī internetā, bet tagad, vien dažas dienas pirms oficiālās izsludināšanas, pieejama pilna informācija par nākamo Motorola veikumu. Noplūdušas bildes un pilna tehniskā specifikācijas par Moto E budžeta klases viedtālruni. Tas būs pirmais Motorola viedtālrunis, kas iznācis Lenovo paspārnē.

    Motorola Moto E būs aprīkots ar 4.3 collu skrāpējumu drošu ekrānu un viedtālruni darbinās Qualcomm Snapdragon čipkopa ar divu kodolu 1.2 GHz procesoru. Moto E saņems 1 GB RAM un 5 megapikseļu kameru, gluži kā Moto G. Lai samazinātu izmaksas, Motorola atteikusies no priekšējās kameras uzstādīšanas viedtālrunī.

    Reklāma

    Jaunais Motorola Moto E saņems tikai 4 GB iekšējo atmiņu, bet tā būs papildināma ar microSD karti līdz 32 GB. Protams, viedtālrunis saņems ierastos 3G, WiFi un Bluetooth savienojumus. Moto E būs 124.8 x 64.8 x 12.3 mm liels un svērs 140 gramus. 12.3 mm biezums ir diezgan ievērojams, neatminos, kad rokās būtu turējis tik biezu viedtālruni.

    Android 4.4 KitKat būs uzreiz uzstādīts Motorola Moto E un tiek solīts, ka viedtālrunis obligāti saņems arī nākamo lielo Android versiju (attiecīgi 4.5 vai 5.0). Moto E būs aprīkots ar pieņemamas ietilpības 1980 mAh akumulatoru.

    Varam sagaidīt, ka Moto E būs vēl lētāks, nekā Moto G, kas Eiropā ir uzskatāms par vienu no cenas, kvalitātes un arī veiktspējas attiecības līderiem.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    6 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    eN
    10.05.2014 13:49

    Afrika un Indija varbut pirks.

    10.05.2014 15:09

    Ko dod iespēja paplašināt atmiņu ar SD karti, ja Android daudzas aplikācijas instalē tikai un vienīgi iebūvētajā atmiņā?! Totāls budžeta variants, kādus Samsung un LG piedāvā biezā slānī. Un pilnīgi bezjēdzīgs, jo tāpat nespēsi izmantot visas viedtālruņa priekšrocības. Tas ir tāpat kā mašīnas vietā nopirkt motorolleri.

    P.
    12.05.2014 17:14
    Reply to  Ivars

    Ja nespēlē spēles, tad ar iebūvēto 4GB atmiņu imho pilnīgi pietiek. Attiecīgi, foto, video un mūziku var glabāt uz SD kartes. Tad jau drīzāk 1GB RAM šeit ir šķērslis. Tak nepamatoti ir prasīt no mazcenas mobilā kaut kādu super performanci.

    yeees
    10.05.2014 17:37

    Gaidām moto x+1.

    agrisp
    03.06.2014 10:09

    Vakar kurjers atnesa, pasūtīju pagajušajās nedēļā no amazones.
    Salīdzinoši paliels, pasmags, taču visnotaļ patīkams rokā, androīds darbojas itin veikli, adresāts (meita) pavadīja visu vakaru neatņemoties pie jaunā gadžeta nosprāgušā N8 vietā un kā vienu no diviem trūkumiem atzīmēja selfiju kameras iztrūkumu. Otrs trūkums bija melnā krāsa. Baterija pie tik aktīvas darbināšanas turēja pārsteidzoši labi. Pamatā ņēmu tāpēc ka MotoG nebija mikroSD ligzdas, kas šim ir.
    Līdz šim viss ir ok, mazliet čakara lai no simbiāņa pārnestu kontaktus, bet caur phonecopy viss atrisinājās dažās minūtēs. Skolniecei būs ok, protams ja sadzīvos ar selfiju kameras trūkumu, pašam tā kamera ir bijusi vajadzīga apmēram 1 reiz gadā.

    Reklāma