Web Analytics
More
    Reklāma

    Samsung Galaxy Gear jaunākais atjauninājums ierīcē iepūš Tizen dvēseli

    Jaunākie raksti

    Lai arī viedpulksteņi savu renesansi piedzīvo tikai šobrīd, vairāki tehnoloģiju giganti jau ir paspējuši radīt vairākus šādus produktus. Līderis šajā jomā pagaidām ir Pebble (pirmās paaudzes Pebble viedpulksteņa apskats), taču viedpulksteņus rada arī Sony (Sony SmartWatch 2 apskats) un arī Samsung, kas pēdējā gada laikā ir paspējis līdz veikalu plauktiem aizgādāt veselu gūzmu šādu ierīču. Kā jau tas Samsung gadījumā pierasts, daļa no šiem produktiem nav īsti pabeigti un par to veiksmi runāt ir pāragri.

    Pagājušajā gadā prezentētais Samsung Galaxy Gear darbojās ar Android operētājsistēmu, taču šī gada Gear 2 un Gear Fit viedpulksteņi darbojas ar Tizen operētājsistēmu, kas ir vairāk pielāgota šādu mazākjaudīgu ierīču darbināšanai. Bez tam, ar Tizen ierīces var ilgāk darboties ar vienu uzlādi, kas rokaspulksteņiem tomēr ir svarīgi.

    Reklāma

    Samsung ir sācis izplatīt jaunāko programmatūras versiju (2.2.0), kas uz Galaxy Gear uzstāda Tizen. Lai arī šajā procesā pilnībā tiek nomainīta ierīces operētājsistēma, rezultāts vizuāli izskatās teju identisks un gala lietotājs var pat nepamanīt atšķirību. Samsung sola, ka pēc atjauninājuma ierīcei būs uzlabota ātrdarbība un baterijas darbības laiks. Klāt nāk iespēja pulksteni izmantot kā mūzikas atskaņotāju (mūziku var uzglabāt pulksteņa atmiņā), pielāgojamas saīsnes un balss komandas kameras aplikācijā. Principā ar šo atjauninājumu Galaxy Gear lietotāji tiek pie tām Gear 2 un Gear 2 Neo funkcijām, kas neprasa tehniskās iespējas, kas ir pieejamas tikai jaunākajiem modeļiem.

    Programmatūras atjauninājumu var uzstādīt izmantojot Kies programmu vai arī iegūt manuāli (meklējam SM-V700 versiju). Iespējams, šis atjauninājums tiks izplatīts “pa gaisu” un tad to varēsim iegūt ar Gear Manager kompanjon aplikācijas palīdzību. Atjauninot ierīci tiks izdzēsti tajā saglabātie dati (būs piedāvāta iespēja izveidot datu rezerves kopiju), pēc procesa būs vēlreiz jāsapāro ierīce ar telefonu vai planšetdatoru un daļa trešo pušu izstrādātāju aplikāciju pārstās darboties.

    [youtube=https://www.youtube.com/watch?v=f9zplGtH-wA]

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma