Web Analytics
More
    Reklāma

    Turpmāk saziņa mobilajās ierīcēs tikai ar Facebook Messenger starpniecību

    Jaunākie raksti

    Facebook jau iepriekš ziņoja, ka plāno pavisam atšķelt sociālā tīmekļa funkciju no čata izmantošanas. Facebook Messenger aplikācija kļūs par vienīgo saziņas līdzekli Facebook mobilo ierīču pasaulē. Lietotāji nevarēs Facebook aplikācijā uzsākt saraksti, tā vietā tiks piedāvāta iespēja lejupielādēt Facebook Messenger. Daudzi noteikti nevēlēsies iet šo uzspiesto ceļu, jo Facebook Messenger aplikācija tiek uzskatīta par diezgan ievērojamu vietu RAM atmiņā aizņemošu (ap 50 MB).

    Facebook Messenger aplikācija ir ērtāka un labāk pārskatāma, nekā sarakstes sadaļa pamata Facebook aplikācija. Visi lietotāji būs pamanījuši Chat Heads funkciju, kas parāda jaunas ziņas saņemšanu ar nelielu sūtītāja bildi. Jāatzīst, ka man šī funkcija nešķiet vilinoša, kā arī izmantoju citas Android iespējas, kas ērti parāda ienākošās ziņas, piemēram, AcDisplay.

    Reklāma

    Facebook mājas lapas mobilās versijas izmantotāji un galddatoru lietotāji pagaidām var nesatraukties, jo Facebook vēl nav paziņojuši par invāziju datoros ar Facebook Messenger programmu.

    Idejiski līdzvērtīgi [cūcīgi] ar aplikācijām žonglē Foursquare un Swarm, un jau daudzi Foursquare rūdītie fani paziņojuši, ka uz kaut kādu Swarm negrasās pārcelties.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    3 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Martin
    29.07.2014 09:14

    Tikai un vienīgi Telegram messenger

    Dairis Jankovskis
    29.07.2014 09:33

    Tā kā esmu apmierināts ar 3Gs darbību ikdienā, tad iOS6 atbalsts uz tādu Swarm ir izpalicis. Jāsāk domāt par Upgrade. Ikdienā traucē, ka viena funkcija (manā skatījumā) tiek sadalīta pa vairākām aplikācijām.

    29.07.2014 11:51

    Arī Drive appu taču šogad sačakarēja, aizliedzot labot failus. Trīs ikdienā lietojamas apps šogad, visi grib piespiest vēl kādu mēslu uzinstalēt.

    Reklāma