Web Analytics
More
    Reklāma

    Vertu prezentē sadarbībā ar Bentley tapušu viedtālruni

    Jaunākie raksti

    Luksusa klases telefonu ražotājs Vertu ir oficiāli izziņojis jauno sadarbībā ar auto ražotāju Bentley tapušo viedtālruni. Šis notikums iezīmē piecu gadu sadarbības projekta uzsākšanu un noteikti varam sagaidīt, ka šī sadarbība nesīs jaunus augļus. Viedtālrunis būs pieejams ierobežotā skaitā (saražotas 2000 ierīces) un jau šomēnes to varēs iegādāties Vertu veikalos visā pasaulē. Cena – 12 500 eiro.

    DSC03612

    Reklāma

    Jaunais viedtālrunis ir vēl ekskluzīvāka Signature Touch viedtālruņa versija, ko pirms kāda laika aprakstījām Kursors.lv. Tālruņa korpuss veidots no titāna un augstas kvalitātes teļa ādas, kas apstrādāta Eiropā izmantojot tradicionālas metodes. Ierīces dizains un šuvumu līnijas atgādina Bentley auto izmantotos dizaina paņēmienus.

    DSC03620

    Ierīces skaņas sistēmu palīdzējis veidot Bang&Olufsen, kameru sertificējis Hasselblad un telefona 4.7 collu 1080p izšķirtspējas displeju sedz izturīgs safīra stikls. Telefonu darbina Qualcomm Snapdragon 801 2.3 GHz četrkodolu procesors un tam ir 64 GB iebūvētā atmiņa. Ierīcei ir iebūvēta Qi standarta bezvadu lādēšanas iespēja, tādējādi telefonu ērti uzlādēt noliekot to uz lādēšanas paliktņa.

    DSC03617

    Telefona pircējiem Vertu sadarbībā ar Bentley ir sagatavojis noderīgu saturu – interesantus rakstus un pat skaistu braukšanas maršrutu ieteikumus. Tāpat šī produkta pircēji saņem Vertu Consierge, Life un Certainty servisus, kas lieliski papildina ierīci.

    Starp citu, septembrī Kursors.lv apmeklēja Vertu ražotni un ir atgriezies ar stāstu par tu redzēto.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma