Web Analytics
More
    Reklāma

    Huawei Ascend G7 apskats

    Izmēros paliels, bet visādi citādi kvalitatīvi nostrādāts un patīkami lietojams viedtālrunis.

    Jaunākie raksti

    Kārtējo reizi bija vēlme uzsākt apskatu ar to, ka pie mums tik maz zināmais un pirktais ražotājs Huawei kārtējo reizi ir kaut ko izlaidis viedtālruņa veidolā, bet tā nav tiesa. Huawei jau kādu laiku esmu sācis uzskatīt par vērā ņemamu viedtālruņu ražotāju. Patīkami, ka Huawei ir attapies un nemēģina pircēju vairs ievilināt ķieģeļa formas un grācijas viedtālruņu tīklos. Tieši pretēji – pēdējā pusgada, gada laikā tapuši vairāki ievērības cienīgi Huawei modeļi.

    Šoreiz apskatam saņemts vidējas (tautas) klases viedtālrunis Huawei Ascend G7. Tiesa, var manīt dažādas līdzības, šādus tādus pārspīlējumus un nevajadzīgas iespējas, toties diez vai kāds varēs sūdzēties par Huawei Ascend G7 uzbūves materiāliem un izvēlētajām tehnoloģijām.

    Reklāma

    Atzīšos, ka Huawei Ascend G7 vismaz man šķiet patīkami lietojams viedtālrunis. Tas nav saņēmis nez kādus pārspīlētus procesorus vai ekrānus, toties viss šajā viedtālrunī ir samērīgs. Samērīga ir cena, ekrāns, akumulators, veiktspēja. Nav izteikta vājā posma, kas liegtu izvēlēties Huawei Ascend G7 kā pamata viedtālruni. Manuprāt, tas ir ļoti svarīgs aspekts.

    Asceng G7 015

    Tehniskā specifikācija

    • Operētājsistēma: Android 4.4.2 KitKat, Emotion UI 3.0 saskarne
    • Ekrāns: IPS LCD, 5.5 collas, 720 x 1280 punkti, ap 267 ppi
    • Procesors: 64-bitu Qualcomm Snapdragon 410, četri 1.2 GHz Cortex-A53 kodoli, Adreno 306 video apakšsistēma
    • RAM: 2 GB
    • Atmiņa: 16 GB, microSD līdz 32 GB
    • Savienojumi: Wi-Fi 802.11 a/b/g/n, Wi-Fi Hotspot, Bluetooth 4.0 (A2DP, LE), microUSB 2.0, NFC, 4G
    • Kameras: 13 megapikseļi, 4160 x 3120 punkti, autofokuss, LED zibspuldze, HDR. 1080p ar 30 fps video. 5.0 megapikseļu priekšējā kamera
    • Radio: ir
    • GPS: ar A-GPS, GLONASS
    • Papildus: aktīvais trokšņu slāpēšanas mikrofons, e-kompass
    • Izmēri un svars: 153.5 x 77.3 x 7.6 mm, 165 g
    • Akumulators: lietotāja nenomaināms Li-Po 3000 mAh
    • Krāsas: melna, sudraba ar baltu, zelta (šampanieša)
    • Cena: ap 260 eiro interneta veikalos, 399 eiro pie mobilo sakaru operatoriem

    Asceng G7 006

    Izskats un uzbūve

    Sāksim ar to, ka Huawei Ascend G7 ir pamatīgs, smags viedtālrunis. Ražotājs mācījies no citu kļūdām un izvēlējies viedtālruņa aizmuguri noformēt daļēji alumīnijā, daļēji ar plastmasas ielaidumiem. Nevaru apgalvot, ka ļoti ietu pie sirds izvēlētās atšķirīgās krāsas plastmasas pļekas viedtālruņa aizmugurē, bet nekas kritisks arī tas nav. Droši vien plastmasa slēpj kādas antenas vai ko tamlīdzīgu, kam metāls var tikai traucēt.

    Nepamatotākais izmērs noteikti ir Huawei Ascend G7 garums. Ja virs ekrāna atrodas skaļrunis, kamera un sensori, tad apakšā zem ekrāna ir vieta pamatīgam reklāmas laukumam vai velns vien zina kam. Bija iespēja Ascend G7 nolikt blakus pavisam svaigam Samsung modelim un tam tik pat lielā laukumā zem ekrāna ir izvietotas skārienpogas. Ascend G7 virtuālās pogas izvietotas ekrānā, tā lejasdaļā. Gribētos arī atzīmēt, ka kamera un sensori virs ekrāna izvietoti asimetriski, nedaudz šķībi un tas bojā baltā viedtālruņa izskatu.

    Asceng G7 005

    Viss Ascend G7 labais sāns izraibināts ar mājas un skaļuma regulēšanas pogām, tāpat tur atrodas atvilktnītes microSD un microSIM kartei.

    Ascend G7 alumīnija perimetru nedaudz izvago plastmasas ielaidumi. Visticamāk, arī tie ir iestrādāti, lai netiktu slāpēti kādi savienojumi vai vienkārši tie tehnoloģiski nepieciešami viedtālruņa salikšanai. Aizmugurē no kopējām korpusa līnijām nedaudz izcelta galvenā kameras acs.

    Nākas atzīt, ka Ascend G7 ir pamatīgi uzbūvēts. Protams, šur tur var piesieties pie ražotāja izvēlētajām idejām, bet kopumā šis ir ļoti augstvērtīgs viedtālrunis, kura cena ir jūtami zem 300 eiro interneta veikalos.

    Asceng G7 009

    Ekrāns

    Huawei Ascend G7 saņēmis 5.5 collu IPS LCD ekrānu ar 720 x 1280 punktu izšķirtspēju, kas dod ap 267 ppi ekrāna punktu blīvumu. Manuprāt, šoreiz acīm redzami pietrūks punktu skaits ekrānā, ir izšķirami atsevišķi pikseļi. Neuzskatu, ka tas būtu kritisks, bet atšķirība no 330 un pat 300 ppi ekrāna nav noslēpjama.

    Ikdienā pavisam noteikti nebāžam degunu tik tuvu ekrānam, lai 267 ppi ekrāns ietekmētu izvēli, bet lasīšanai prasās pēc nedaudz augstāka punktu blīvuma. 5.0 collās vēl 720p izšķirtspēja būtu pieņemama, bet 5.5 collās atsevišķi pikseļi ir manāmi un tas pazemina viedtālruņa vērtību. Vismaz manās acīs.

    Asceng G7 018

    Patīkami, ka Ascend G7 ekrāns ir pat ļoti augstu kontrasta līmeni un attēlo dabiskas un pareizas krāsas. Nākas uzteikt arī ekrāna skatu leņķus. Nedaudz pieklibo Ascend G7 ekrāna apmaļu apjoms. Izslēgtam viedtālrunim šķiet, ka tās ir mūsdienīgi plānas, protams, netuvojoties LG G3 sniegumam. Bet ieslēgta ekrāna laikā var redzēt, ka iekš baltā rāmja ir vēl melns rāmis, kas ietver faktisko ekrānu. Tātad Ascend G7 ir divas ekrāna apmales un kopā saliktas tās būtu uzskatāmas par platām.

    Šķiet, ka Huawei Ascend G7 saņēmis kādu vārdā neminētu ekrāna aizsardzības pārklājumu. Par to liecina ekrāna spēja atgrūst netīrumus un taukus, kā arī perfekti saglabātais aizsargstikls. Pret testa ierīcēm neesmu izteikti rupjš vai neuzmanīgs, bet šad tad kāda skramba iezogas. Ascend G7 nebija manāma neviena, pat ne mazākā, skramba ekrānā. Tas pats attiecas arī uz pārējo korpusu.

    Asceng G7 017

    Uzbūves un ekrāna ziņā Ascend G7 nebūtu kur piesieties, tomēr dažbrīd šķiet, ka viedtālruņa kopējie izmēri ir nedaudz par grandioziem. 7.6 mm biezums uzskatāms par perfektu, bet Ascend G7 platumam un it īpaši augstumam, manuprāt, varēja kādus milimetrus noēvelēt nost. Ascend G7 izmēri ir 153.5 x 77.3 x 7.6 mm, kamēr OnePlus One – 152.9 x 75.9 x 8.9 mm. Atšķirība nav milzīga, bet OnePlus One rokā jūtas ērtāk.

    Saskarne un aplikācijas

    Huawei Ascend G7 saskarne Emotion UI 3.0 ir uzskatāma par iOS kopiju. Manuprāt, tā nav tik vulgāra kā Huawei Ascend Mate7 saskarne, tomēr abas ir ļoti līdzīgas.  Ascend Mate7 izmantota melnā un zelta krāsas, kas kopā ar iOS kopēšanu izskatās drausmīgi.

    Ascend G7 nedaudz glābj piezemētās krāsu tēmas un saglabāta gandrīz visa Ascend Mate7 redzētā Emotion UI 3.0 funkcionalitāte. Protams, nebūs pirkstu nospiedumu lasītāja funkcijas, kā arī izpaliek soļu skaitītājs.

    Asceng G7 scr 003 Asceng G7 scr 004 Asceng G7 scr 002

    Asceng G7 scr 006 Asceng G7 scr 007 Asceng G7 scr 008

    Emotion UI 3.0 iztiek bez atsevišķas sadaļas, kurā būtu apkopotas aplikācijas. Ikonu līdzība ar iOS ir grūti noslēpjama. Neliels saskarnes pluss ir ikonu formu salāgošana, tai pat laikā Emotion UI 3.0 pielāgo ikonu fonu pašu ikonu krāsai. Google+ sarkanā ikona dzīvojas uz viegli sārta fona, Dropbox zilā ikona redzama uz gaišzila fona.

    Emotion UI 3.0 ļauj veidot ikonu mapes, turklāt tajās var izvietot pamatīgu ikonu skaitu – mapes iekšienē varēs pašķirt nākamo lapas skatu, kurā ir izvietotas nākamās ikonas. Augšējā rīkjosla un saīsnes ieturētas LG G3 (un citu pavisam svaigo LG modeļu) stilā.

    Asceng G7 scr 009 Asceng G7 scr 010 Asceng G7 scr 014

    Asceng G7 scr 015 Asceng G7 scr 016 Asceng G7 scr 017

    Asceng G7 scr 018 Asceng G7 scr 019 Asceng G7 scr 020

    Diezgan unikāla ir viedtālruņa spēja atpazīt pārāk ēdelīgas fona aplikācijas un pavaicāt lietotājam, ko ar konkrēto aplikāciju darīt. Pieejams arī aplikāciju „baltais saraksts” – par tajā iekļautajām aplikācijām Ascend G7 enerģijas taupītājs neliksies ne zinis.

    Iekļauts arī klasisks divu līmeņu enerģiju taupošs režīms Ultra Power Saving. Faktiski Ascend G7 uzskata, ka pieejami trīs līmeņi enerģijas taupīšanai, bet citi ražotāji to izteiktu kā Ultra taupība, Ikdienas taupība un enerģijas taupīšana izslēgta. Tāpat piezemēts ir Huawei izvēlētais aplikāciju klāsts. Pieejama ražotāja versija par balss ierakstu un lukturīti. Vienīgā pievienotā lielā aplikācija ir Polaris Office.

    Asceng G7 scr 026 Asceng G7 scr 027 Asceng G7 scr 028

    Asceng G7 scr 043 Asceng G7 scr 047 Asceng G7 scr 044

    Veiktspēja

    Ascend G7 aprīkots ar 64-bitu Qualcomm Snapdragon 410 procesoru. Tam ir četri 1.2 GHz Cortex-A53 kodoli un Adreno 306 video apakšsistēma. Snapdragon 410 procesors uzskatāms par plaši izplatītā Snapdragon 400 pēcteci, kas saņēmis 64-bitu atbalstu. Komplektā ar Android 4.4.2 KitKat, protams, nav iespējams parādīt maksimālās procesora iespējas.

    Iepriekš Snapdragon 410 procesoru sastapu neveiksmīgajā HTC Desire 510 modelī. Tur procesors darbojās pieņemami, bet ne pārliecinoši. Lielākā izmaiņa ir Ascend G7 iegūtie 2 GB RAM, kas dod jūtamu darbības uzlabojumu. Ascend G7 (kopā ar vēl vienu pavisam svaigu viedtālruni ar to pašu procesoru un RAM apjomu) mani pamatīgi pārsteidza ar savu patīkamo darbību. Ik pa laikam nākas saskarties ar dārgiem un jaudīgiem viedtālruņiem, kas nespēj uzrādīt ne tuvu tik gludu ikdienas darbību. Šajā ziņā Ascend G7 tuvojas iOS ierīču uzstādītajai latiņai.

    Asceng G7 scr 042 Asceng G7 scr 040 Asceng G7 scr 039

    Asceng G7 scr 031 Asceng G7 scr 030 Asceng G7 scr 029

    Sintētiskās veiktspējas testi Qualcomm Snapdragon 410 četru kodolu procesoru nostāda augstāk par Snapdragon 400 četru kodolu procesoru, kāds mīt iekš Motorola Moto G un vairākiem citiem 2014. gada budžeta un „mini” sēriju viedtālruņiem. Protams, palīdz arī ne īpaši augstā Ascend G7 ekrāna izšķirtspēja. Šāda tipa procesoriem nav ierasts, ka tie būtu komplektēti ar 1080p izšķirtspējas ekrāniem.

    Šoreiz laikam sintētiskā veiktspēja mūs interesē mazāk, tā būs aktuāla mirklī, kad kāds Qualcomm Snapdragon 410 saņems Android 5.0 Lollipop. Bet ikdienas lietošanā gribētos Ascend G7 nosaukt par vienu no visforšāk lietojamajiem viedtālruņiem.

    Akumulators un enerģijas taupīšana

    Huawei Ascend G7 ieguvis visai iespaidīgu lietotāja nenomaināmu Li-Po 3000 mAh akumulatoru. Atzīšos, ka Ascend G7 darbības ilgums ar vienu uzlādi mani pārsteidza nesagatavotu. Acīm redzot procesors ir energoefektīvs, gaidstāves laikā enerģijas taupīšana darbojas atbilstoši gaidītajam un viedtālrunis diennakts laikā ar ievietotu SIM karti un ieslēgtu Wi-fi tērē ap 8% no kopējās enerģijas.

    Asceng G7 scr 046 Asceng G7 scr 047 Asceng G7 scr 001

    Asceng G7 scr 011 Asceng G7 scr 012 Asceng G7 scr 013

    Īsti nekļuva skaidrs, vai var paļauties uz divu līmeņu enerģijas taupīšanas režīmiem. Pirmais enerģijas taupīšanas režīms nedaudz ierobežo procesoru un savienojumu aktivitāti. Šis režīms ir uzskatāms par Ascend G7 pamata enerģijas taupības režīmu, ko izslēdzu tikai sintētiskās veiktspējas testu laikā. Viedtālrunis ziņo, ka izmantotjot šo taupības režīmu ar vienu uzlādi tas iztiks ap 20 stundām, bet tā nav tiesa. Ar vienu uzlādi Ascend G7 pietiek daudz ilgākam laikam. Pieļauju, ka trīs pilnām dienā, ja viedtālruni lieto vidēji prātīgi.

    Otrais enerģijas taupīšanas līmenis atstāj aktīvu vien zvanu un īsziņu sūtīšanas iespēju. Viss cits tiek atslēgts, iegūstot klāt vairākas stundas darbības. Ierasts, ka taupības režīmi atstāj piekļuvi kalendāram un vēl pāris iespējām. Šis enerģijas taupības režīms it kā sola ap 40 stundu darbību ar vienu uzlādi, bet domāju, ka Ascend G7 uzrādītais laiks ir stipri pieticīgs.

    Asceng G7 021

    Par akumulatoru un ilgdzīvošanu ar vienu uzlādi varu teikt tikai to labāko. Sen nebiju darbojies ar tik pārliecinoši ilgi strādājošu viedtālruni. Iespējams, ka šis ir labākais mirklis, lai apdomātu savas Nokia 6310 nomaiņu.

    Kameras darbība

    Ascend G7 aprīkots ar 13 megapikseļu (4160 x 3120 punkti) galveno kameru, kuras “komplektā” ir autofokuss, LED zibspuldze un HDR uzņemšana. Pieejama arī 1080p filmēšanas iespēja ar 30 kadriem sekundē. Viedtālruņa priekšā ir 5.0 megapikseļu pašiņu kamera.

    Ziemassvētki šogad laikam būs bez sniega, tāpēc apkārt viss ir tumšs un pelēks. Ļoti vājas gaismas apstākļos Ascend G7 fotogrāfiju sniegums ir draņķīgs. Tiek iegūtas ļoti tumšas fotogrāfijas, turklāt tiek izmantotas arī augstas ISO vērtības. Kopumā tas rezultējas tumšās, pļekainās bildēs. Naksnīgas ielas skats iznāks nepamatoti tumšs.

    Asceng G7 scr 021 Asceng G7 scr 022 Asceng G7 scr 023

    Asceng G7 scr 024 Asceng G7 scr 025

    Daudz labākus rezultātus Ascend G7 sniegs normālā un labā istabas izgaismojumā. Tad viedtālrunis ir spējīgs ļoti ātri fokusēt, attēlot pareizas krāsas, kā arī tiek izmantotas pieņemami zemas ISO vērtības.

    Asceng G7 foto 011 Asceng G7 foto 013

    Noteikti lielākais Ascend G7 spēks būs vērojams makro fotogrāfijās. Pastāv iespēja ar kameru “pielīst” apmēram 5 centimetru attālumā no objekta un autofokuss spēs iestatīt asumu. Te gan ir nedaudz jāuzmanās, jo Ascend G7 ekrānā fotogrāfijas šķiet asākas, nekā datora ekrānā, kā arī autofokusa indikators nekādi nerāda, kad esi “pielīdis” par tuvu objektam un nav iespējams fokusēt. Zarus ar pilieniem nekādi nespēju dabūt fokusā, bet viss cits padevās manām fotogrāfa spējām.

    Asceng G7 foto 005 Asceng G7 foto 004 Asceng G7 foto 015 Asceng G7 foto 019

    Dienas gaismā fotogrāfijas uzskatāmas par normālām. Diemžēl tumšais gadalaiks neatļauj līdz galam izprast Ascend G7 foto spējas. Kopumā uzskatu, ka Ascend G7 rāda pieklājīgas fotofunkcijas darbību. Pieviļ tumšo ainu vēl lielāka aptumšošana, bet par ko citu kunkstēt nebūtu godīgi. Normāla (salīdzinoši ar pēdējā laikā apskatītajiem viedtālruņiem pat laba) fotogrāfiju uzņemšana.

    Pilna izmēra fotogrāfijas iekš Dropbox.

    Konkurenti

    LG G2 cena ir noslīdējusi zem 260 eiro atzīmes. Tas nozīmē tikai to, ka Huawei Ascend G7 nākas stāties pret ļoti iecienītu viedtālruņa modeli, kam ir labāks ekrāns, labāka kamera ar optisko attēla stabilizāciju, 1080p video uzņemšanu ar 60 kadriem sekundē, ātrāku Qualcomm Snapdragon 800 procesoru. LG G2 5.2 collu ekrāns iemānīts būtiski mazākā korpusā (Ascend G7 153.5 x 77.3 x 7.6 mm pret LG G2 138.5 x 70.9 x 8.9 mm). Akumulatori un dabības laiks ar vienu uzlādi būs līdzīgs.

    LG Nexus 5, protams, ir viedtālruņu klasika. Tas tikko ieguvis Android 5.0 Lollipop un atjauninājumu ziņā, visticamāk, Nexus 5 saņems vēl vienu Android versiju. Nexus 5 lielākais klupšanas akmens ir mazais akumulators, kur pārsvaru iegūst Ascend G7.

    Asceng G7 016

    Samsung Galaxy S4 no šiem viesiem ir vismazāk iekārojamais modelis. Tam par labu runā Super AMOLED ekrāns un lietotāja nomaināms akumulators. Tiek runāts, ka Samsung Galaxy S4 vajadzētu saņemt Android 5.0 Lollipop, bet pēdējie Samsung izgājieni par to neliecina. Kamēr Android 5.0 Lollipop oficiāli Galaxy S4 modelim nebūs iznācis – neticēšu.

    Vismaz pieminēšanas vērts ir Sony Xperia Z1, kam gan nākas aprobežoties ar ne visai daiļu TFT ekrānu, toties Sony Xperia Z1 saņems Android 5.0 Lollipop, tam ir ūdensnoturīgs korpuss, Snapdragon 800 procesors un 2 GB RAM. Pieņemams pirkums, bet ne labākais no šeit uzskaitītajiem.

    Gala vārds

    Huawei Ascend G7 ir samērā jauns viedtālruņa modelis, kas pirmizrādi piedzīvoja vēl septembrī. Tam arī pamatā ir visai augstā cenas latiņa, kas liek Ascend G7 sacensties ar tādiem iekārojamiem, bet drusku novecojušiem modeļiem kā LG G2 un Nexus 5.

    Varētu būt, ka Ascend G7 ir nedaudz par lielu pat savam 5.5 collu ekrānam, tam piemīt dažas ne pārāk augstvērtīgas dizaina nianses, bet kopumā viedtālrunis ir jūtami feināks par to, ko varētu gaidīt no šī ražotāja. Vismaz pirms gada Huawei ne uz ko līdzīgu nebija spējīgs. Patīkami, ka šis nav pirmais ražotāja modelis, ko var saukt par augstvērtīgu.

    Asceng G7 024

    Mans lielākais iebildums pret Ascend G7 ir tā neērtums, turot viedtālruni rokās. Tas nav pārlieku milzīgs, bet kaut kas nav līdz galam izdevies. Komplektā iekļauts puscaurspīdīgs, pietiekami kvalitatīvs plastmasas “koveris”, kas nedaudz uzlabo situāciju.

    Spēcīgs pieteikums ir Ascend G7 ekrāns. Protams, 5.5 collām piederētos 1080p izškirtspējas ekrāns, bet arī esošais 720p risinājums ir pieņemams. Lasītgribētājiem 267 ppi ekrāna punktu blīvums būs par maz. Toties Ascend G7 ekrāns ir spilgts un rāda patīkamas krāsas.

    Pavisam nedaudz pieklibo fotogrāfijas iespējas draņķīgos gaismas apstākļos. Ar Ascend G7 īsti nav ko darīt Ziemassvētku tirdziņa gaismu fotografēšanā. Toties labākus gaismas apstākļus Ascend G7 “apkalpo” godam.

    Uzskatu, ka Ascend G7 varbūt arī nav izcils viedtālrunis, toties tam ir gludi strādājoša saskarne, pieņemams ekrāns, lielisks akumulators un gandrīz pamatota cena. Ascend G7 ir visai saprātīgs pirkums. Līdzvērtīgi uzbūves materiāli meklējami tikai daudz dārgākos viedtālruņu modeļos.

    Huawei Ascend G7 cenas Latvijas Interneta veikalos

    Izmēros paliels, bet visādi citādi kvalitatīvi nostrādāts un patīkami lietojams viedtālrunis.

    Detalizēts novērtējums

    Dizains & korpuss
    8
    Displejs
    6
    Kamera
    7
    Veiktspēja
    8
    Programmatūra
    7
    Baterija
    10
    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    21 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Imants Imants
    29.12.2014 12:34

    Labs apskats. Paldies, Arti!

    Kārlis Millers
    29.12.2014 15:32

    Lielisks apraskts.
    Vai būtu iespēja nākamajos testos iekļaut arī GPS antentas darbību: t.s: cik noturīgs signāls, cik ātrs fix, utt..

    29.12.2014 15:46

    Šos parametrus uzsveru, kad tie ir slikti vai ļoti slikti. Parasti problēmas ir ar MediaTek aprīkotajiem viedtālruņiem. Signāla noturību gan nemēru un nepētu, bet vienmēr izmēģinu Waze darbību. Protams, šajā gadījumā izpalīdz A-GPS, bet kurš tad lieto GPS bez mobilā interneta. Ārzemēs lieto, bet parasti tas nav t.s. “cold start”.

    Nepētot internetus 100% precīzi nepateikšu, bet MediaTek procesoriem laikam GPS ir vienā modulī ar Bluetooth un Wifi, kas bieži nodara pāri GPS darbībai. Snapdragon laikam GPS bija atsevišķi un tas bija spējīgāks. Vēlreiz norādu – informācija ir izgrābstīta no iztaisnojušās smadzeņu krokas un var nebūt taisnība. Par šo niansi katrs pats var pagooglēt.

    Skats
    29.12.2014 16:55

    Jā, labs apskats.
    Patīk palasīt apskatus tīri akadēmisku interešu dēļ, interesanti vērot viedtālruņu attīstību,
    jo manu Nokia N8 joprojām īsti neviens nav pārspējis priekš manis kā konservatīva viedtālruņa – zvani, internets, foto, navigācija, lietotāja,
    lai būtu interese to nomainīt.:)

    xnorsx
    29.12.2014 19:29

    Skatoties bildēs pēc benchmark testiem nekas izcils.

    30.12.2014 07:09
    Reply to  xnorsx

    Spēļu faniem tiešām šis nebūs nekas izcils, bet varu apgalvot, ka ikdienas aplikācijām ar Snapdragon 410 un 2 GB RAM ir vairāk kā pietiekami. Ascend G7 vismaz manā skatījumā ir viens no vispatīkamāk lietojamajiem viedtālruņiem pēdējos mēnešos. Xperia Z3 un Z3 Compact, protams, ir pārāki vismaz veiktspējas un kameras ziņā, bet tur ir arī pavisam cita cena.

    Vnk_Imants
    30.12.2014 09:45
    Reply to  Artis Abols

    Jap, viss atkarīgs no vēlmēm un iespējām :)

    Marcis Buhholcs
    30.12.2014 13:46

    Austiņas bez porolona spilventiņiem? Nezinu kā citiem bet manās ausīs tādas austiņas neturas. Sony Xperia Z3 Compact bija līdzīgi. Nācās meklēt tos porolona spilventiņus. Kāda ir ražotāju motivācija komplektēt bez viņiem – lai lietotājs piepērk pats?

    30.12.2014 13:50

    Tādus vispār atsevišķi ir tik viegli nopirkt?

    Marcis Buhholcs
    30.12.2014 13:56

    Nu tos mazos – es konkrētajā gadījumā paņēmu no citām, nelietotām ausīm, bet vispārīgi – ebay’ā bija 10 komplekti pa 3.99$ piemēram.

    30.12.2014 21:27

    Auč! Poroloni ir kaut kas no 80tajiem. Un tad tie jau tika rauti nost. Ja krīt ārā:

    Marcis Buhholcs
    31.12.2014 06:54
    Reply to  Artis Abols

    80-jiem nebija nekādas vainas. Nekas tur nost neraujas, vienkārši ar laiku porolons nodilst un ir jānomaina. Atkārtošu vēlreiz – bez porolona šāda tipa austiņas lietot nav komfortabli, neatkarīgi no tā, kādā veidā tās liek ausīs. Tad jau labāk lietot tās ausī iebāžamās. Bet tās arī ne visiem patīk

    31.12.2014 09:42

    Jā, kādas pretenzijas pret in-ear austiņām?

    Marcis Buhholcs
    31.12.2014 15:27

    Man – nekādas. Taču ir pietiekami daudz cilvēku, kuriem nepatīk, ka “ausī kaut ko bāž iekšā”.
    Domāju, ka porolona spilventiņu trūkums drīzāk izskaidrojams ar vēlmi samazināt cenu, jo galu galā – ja nepatīk viņi, tak nav jāliek austiņām virsū.

    c
    30.12.2014 17:31

    Izlasot, ka izšķirtspēja ir zem 300, aprakstu beidzu lasīt.

    LOOK
    01.01.2015 14:53

    Ļoti jauki būtu ja aprakstā būtu apstiprinājums par USB OTG. To ir ļoti vienkārši un ātri pārbaudīt, bet interneta aprakstos par to bieži piemirst, un tad nav skaidrs vai atbalsts ir vai nav. Tāpat kameras darbību būtu vēlams pārbaudīt ar kādu kvalitatīvu programmu (Camera FV-5), jo bieži vājā programmatūra ir slikto bilžu cēlonis.

    Sandris
    08.02.2015 21:52

    Kur tādu var nopirkt?

    09.02.2015 08:46
    Reply to  Sandris

    Kā ierasts, pie mobilo sakaru operatoriem vai kādā no interneta veikaliem.

    Svetlana
    31.03.2015 23:50

    Labvakar.Ka Jūs ieteiktu,varbut man iegātāties Huawei Ascend G7.Tas bus pieejams tele2.Bet varbut nogaidīt savu noskatīto honor6,vai 6 plus?Esu vidusmara lietotājs.Sobrīdir ascend P6.Stada labi:-)Ar cieņu Svetlana.

    01.04.2015 08:15
    Reply to  Svetlana

    Neizskatās, ka Honor sērijas ierīces Latvijā oficiāli tiks piedāvātas vismaz līdz vasarai. Ja telefonu vajag tagad, tad prātīgāk ir paķert šobrīd brīvi nopērkamo Ascend G7.

    Svetlana
    01.04.2015 14:51

    Paldies.Par cik Jūsu viedoklis par šo telefonu ir pozitīvs,tad tā arī darīšu.Ar cieņu Svetlana.

    Reklāma
    Izmēros paliels, bet visādi citādi kvalitatīvi nostrādāts un patīkami lietojams viedtālrunis.Huawei Ascend G7 apskats