Web Analytics
More
    Reklāma

    Nobalso un palīdzi mūsu AirDog iegūt labākā CES 2015 izstādes robota titulu

    Jaunākie raksti

    Jau iepriekš esam rakstījuši par Latvijā radīto bezpilota lidaparātu AirDog, kas finansējuma piesaistes servisā KickStarter savāca miljonu ASV dolāru un jau drīzumā nonāks pārdošanā. Šobrīd AirDog komanda ir devusies uz ASV Lasvegasu, kur piedalās gada lielākajā tehnoloģiju izstādē – CES 2015. Tā ir lieliska vieta, kur satikt visus svarīgākos industrijas cilvēkus un atrādīt savu produktu lielam skaitam tehnoloģijās ieinteresētu cilvēku. Un kārtējo reizi mūsu puišu veikumu pamana nozīmīgākie tehnoloģiju mediji, piemēram, The Verge un Engadget.

    Nobalso par AirDog un palīdzi nest Latvijas vārdu pasaulē

    Aicinu visus doties uz Engadget tehnoloģiju blogu un nobalsot par AirDog “Best of CES Awards 2015” labākā robota vai “drona” nominācijai “People’s Choice” kategorijā. Kad esi to izdarījis, apziņo visus savus draugus, lai arī tie dod savu artavu šī lieliskā produkta atpazīstamības vairošanā. Tas lieliski izdevās ar Zemga Girgensona atbalstu un tam būtu jānotiek arī ar AirDog, jo Latvija ir ne tikai hokeja lielvalsts, bet arī zeme no kuras nāk pasaulē labākie robotu būvētāji. Kopā mēs to paveiksim!

    Reklāma

    “Braucot uz šo izstādi, mūsu mērķis bija parādīt tehnoloģiju pasaulei, ka “AirDog”, ar kuru veiksmīgi startējām kolektīvās iepirkšanās vietnē “Kickstarter”, ir praktiski gatavs lietošanai un nodemonstrēt tā demo lidojuma prasmes plašākai publikai. Šim nolūkam mēs izvēlējāmies izstādes vietu ne tikai hallē, bet arī ārpus tās, pie kuras uzstādījām skeitborda rampu. Turklāt, lai to visu parādītu atraktīvāk, mēs piesaistījām Red Bull komandas pārstāvi un Latvijā pirmo profesionālo skeitbordistu Madaru Apsi, kurš uz izveidotās rampas rādīja dažādus iespaidīgus trikus, bet “Airdog” tam sekoja pa gaisu un filmēja,” stāsta AirDog idejas autors Edgars Rozentāls.

    “AirDog” ir vienīgais uzņēmums no Latvijas, kas šogad piedalās CES 2015 izstādē ASV. Pieminēšanas vērts ir arī fakts, ka visa “Airdog” komanda, kas piedalās preštižajā izstādē, ir no Latvijas, kā arī atraktīvais izstādes stends ir izstrādāts Latvijā un to veica uzņēmums “Mindworks Ramps”.

    10926467_10152577968773093_6714155863045495380_n

    AirDog_stends_CES2015_2

    AirDog_stends_CES2015

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    1 komentārs
    Inline Feedbacks
    View all comments
    KKTK
    08.01.2015 20:12

    Jesīts!

    Reklāma