Web Analytics
More
    Reklāma

    Samsung Galaxy Alpha apskats

    Samsung beidzot izdevies viedtālrunis, kuram tikpat kā nav mīnusu (ja neskaita starta cenu un diskutablo akumulatoru).

    Jaunākie raksti

    Šodien savā priekšā redzu to, ko Samsung fani ir vēlējušies redzēt veikalu plauktos un savās kabatās jau no vismaz Galaxy SIII laikiem, ja ne agrāk. Skatos un brīnos – cik gan maz vajag, lai cilvēks kļūtu laimīgs. Dots normāla izmēra viedtālrunis ar Android operētājsistēmu, tam ir metāla rāmis, patīkama noformējuma aizmugures vāks un stipri veikls procesors. Cik ilgi Samsung nespēja saņemties uz ko šādu? Kopš 2012. gada maija, kad iznāca Galaxy SIII?

    Samsung Galaxy Alpha, protams, nav nekas unikāls. Šis ir tikai viens no ražotāja stūrakmeņiem, tas iemieso lietotāja vēlmes, kas savienotas ar Samsung ietiepību un spēju nogaidīt. Kad vairs nespēj nekā apmierināt pircēja vēlmi pēc lielāka izmēra, trakākas izšķirtspējas un ātrdarbības, tad izvelc no apcirkņiem ārā tik ļoti ilgi gaidīto metālu.

    Reklāma

    Galaxy Alpha 011

    Vai Samsung Galaxy Alpha ir kaut kas unikāls? Drīzāk – nē. Tas ir pašsaprotams solis no ražotāja, kas sāka ar, iespējams, grūtāko ceļu un tikai pašās beigās atļāvās tādu vaļību, kā noformējuma sakārtošana. Manuprāt, Samsung Galaxy Alpha ir nedaudz zaudējis potenciālo pircēju uzticību, jo, atšķirībā no Samsung Galaxy S5, nav saņēmis ūdens noturību. Tā arī ir lielākā, ja ne vienīgā viedtālruņa nespēja.

    Tehniskā specifikācija

    • Operētājsistēma: Android OS 4.4.4 KitKat
    • Ekrāns: Super AMOLED, 720 x 1280 pikseļi, 4.7 collas ( ~ 312 ppi pikseļu blīvums)
    • Procesors: Exynos 5 astoņu kodolu 5430 (četri 1.8 GHz Cortex A15 un četri 1.3 GHz Cortex A7), Mali – T628 MP6
    • Atmiņas: 2 GB RAM, 32 GB iekšējā atmiņa, microSD atbalsts
    • Savienojumi: Wi – Fi 802.11 a / b / g / n / ac, dual-band, Wi – Fi Direct, DLNA, Wi – Fi tīklājs, Bluetooth 4.0 (A2DP, EDR, LE), NFC, ANT+
    • Kameras: 12 megapikseļi, 4608 x 2592 pikseļi, autofokuss, LED zibspuldze, HDR, 2160p video ar 30 kadriem sekundē. Priekšā 2.1 megapikseļa kamera.
    • Sensori: akselerometrs, žiroskops, tuvuma, e-kompass, sirdsdarbības
    • Papildus: pirkstu nospiedumu sensors ( PayPal sertificēts)
    • GPS: ar A -GPS, GLONASS
    • Krāsas: Charcoal Black, Sleek Silver, balts, matēts zelts, zils
    • Izmēri un svars: 132.4 x 65.5 x 6.7 mm,  115 g
    • SIM: nanoSIM
    • Akumulators: Li – Ion 1860 mAh
    • Cena: interneta veikalos no 630 eiro

    Galaxy Alpha 020

    Izskats un uzbūve

    Samsung Galaxy Alpha tik tiešām ir pirmais (vismaz Android darbinātais) ražotāja viedtālrunis, kas saņēmis tik ļoti gaidīto metālu savā uzbūvē. Un tas nav šāds tāds štrunta folijas gabaliņš, bet viss Galaxy Alpha perimetrs veidots no metāla. Dažbrīd tas ir pulēts, bet pārsvarā redzam klasiski matētu alumīniju. Alumīnija apmale nav pilnīgi viengabala, tai četrās vietās ir smuki noformēti salaidumi. Iespējams, tie paredzēti trieciena absorbēšanai kritiena gadījumā, iespējams, tie paredzēti kaut kādai antenu (WiFi, balss zvani, dati) darbības nodrošināšanai. Problēmas ar zonu bija iPhone un Sony Xperia SP, jo tiem ir metāla ielaidumi korpusā.

    Metāla apmales nav pilnīgi līdzenas, Galaxy Alpha stūri ir nedaudz izcelti un noapaļoti. Ekrāna bloķēšanas un skaļuma regulēšanas pogas arī veidotas no metāla, tās ir nedaudz sīkākas, kā ierasts, bet ne neērtas. Viedtālruņa lejas daļā ir vien pāris urbumi, kas paredzēti balss zvanu mikrofonam.

    Galaxy Alpha 004

    Galaxy Alpha aizmuguri klāj ļoti plāns un ļoti precīzs gumijotas plastmasas vāciņš. Tas ir noņemams un zem tā atrodas SIM kartes un microSD pieslēgvietas.

    Pie īpašām pazīmēm var minēt, ka, gluži kā flagmanis Galaxy S5, arī Galaxy Alpha ir aprīkots ar sirds sitienu mērierīci blakus galvenajai kamerai un fiziskā Home poga kalpo kā pirkstu nospiedumu lasītājs.

    Galaxy Alpha 001

    Sajūtu ziņām man Galaxy Alpha gribētos salīdzināt ar Sony Xperia Z2. Abiem viedtālruņiem ir pamatīgas metāla apmales un abi viedtālruņi vienlīdz interesanti griežas plaukstās. Tas ir aplam nepierasti tik plastmasīgo viedtālruņu laikmetā. Nesaku, ka šīs izjūtas ir nepatīkamas, bet es dodu priekšroku viedtālruņiem – apalīšiem. Šajā ziņā Galaxy Alpha nedaudz glābj tā civilizētais 4.7 collu izmērs. Sony Xperia Z2 5.2 collu milzi par ērtu nevaru saukt.

    Ekrānu it kā sedzot vārdā nenosaukts aizsargstikls, bet kolēģis to jau bija paspējis pamatīgi ieskrambāt, pirms Galaxy Alpha nonāca manās rokās. Ja kāds ir radis precīzāku informāciju par Galaxy Alpha stiklu, drīkst padalīties komentāros.

    Galaxy Alpha 028

    Kopumā vērtēju, ka Samsung jau sen vajadzēja ieviest šādu metāla rāmi. Metāla aizmugures vāks nemaz nav nepieciešams, jo gumijotā plastmasa ir izturīga, neslīdoša, neticami plāna un ziemā mazāk saldēs rokas. Lielākais Galaxy Alpha mīnuss varētu būt ūdens noturības nesaņemšana, pie tās mūs ātri pieradinājuši Sony flagmaņi un arī Galaxy S5.

    Ekrāns

    Super AMOLED 4.7 collu ekrānā ietilpināti 720 x 1280 pikseļi, kas dod ap 312 ppi pikseļu blīvumu. Tas, protams, nav nekas nebijis un unikāls, bet vēl arvien ap 300…330 ppi uzskatu par normu. Netiek pārslogots procesors, bet arī atsevišķus pikseļus neieraudzīsi. Iespējams, ka šādas cenas viedtālrunim pieklātos nedaudz augstāka izšķirtspēja, bet tas jau ir gaumes un lielības pakāpes jautājums.

    Samsung izmantotā Super AMOLED tehnoloģija nodrošina lielisku redzamību tiešā saules gaismā un minimālus atspīdumus. Super AMOLED tehnoloģija tik tālu attīstījusies, ka zilganā nokrāsa vairs nav manāma.

    Galaxy Alpha 014

    Veiktspēja

    Parasti Exynos procesori dara uzmanīgu, jo tie bieži paredzēti ne-Eiropas tirgiem, kā arī pastāv zināmas šaubas par Exynos ātrdarbību un enerģijas taupību, kad tos salīdzina ar Qualcomm Snapdragon. Šoreiz nākas atzīt, ka big.LITTLE Exynos 5 astoņu kodolu 5430 (četri 1.8 GHz Cortex A15 un četri 1.3 GHz Cortex A7) procesors ar Mali – T628 MP6 video apakšsistēmu nepieviļ. Samsung veidotais procesors ir ļoti ātrs, kad tas nepieciešams, bet četri enerģiju taupoši 1.3 GHz Cortex A7 kodoli ir tas pats, ko redzam vairākos „mini” modeļos un vecajā, labajā Moto G.

    Galaxy Alpha scr 014 Galaxy Alpha scr 004 Galaxy Alpha scr 002

    Galaxy Alpha saņēmis pieklājīgus 2 GB RAM. Kā jau bija gaidāms, tieši puse jau ir aizņemta, kad pirmo reizi ieslēdzam viedtālruni.

    Sintētiskās veiktspējas testi uzrāda dažbrīd pat neticamus rezultātus, bet ļaudis jau esot pārbaudījuši Galaxy Alpha krāpšanās iespējas un atzīts, ka vismaz šis modelis ar veiktspējas testiem nekrāpjas. Pateicoties salīdzinoši zemajai ekrāna izšķirtspējai, Galaxy Alpha dažā veiktspējas testā burtiski palido garām pat Qualcomm Snapdragon 801 spējām.

    Varu apgalvot, ka arī dzīvē ir viss vislabākajā kārtībā ar Galaxy Alpha ātrdarbību. Viedtālruni ir neticami patīkami lietot. Pat visai „svarīgā” Samsung TouchWiz saskarne nespēj šim viedtālrunim ieriebt.

    Reti kad varu teikt, ka redz, šis viedtālrunis ir ātrāks par to otru, bet šoreiz tiešām Samsung ar Galaxy Alpha sintētisko un ikdienas ātrdarbību ir paveicis brīnumus. Labi, ne brīnumus, bet viedtālrunis strādā tā, kā vajadzētu darboties visiem viedtālruņiem.

    Akumulators

    Samsung Galaxy Alpha darbina mūsdienām un tik veiktspējīgam procesoram neatbilstošs Li – Ion 1860 mAh akumulators. Tas ir lietotāja nomaināms, bet vēl arvien ļauj saglabāt Galaxy Alpha pavisam plāniņu.

    Faktiski ar akumulatora darbību nemaz nav tik katastrofāli, kā varētu sākumā šķist. Normāli lietotu Galaxy Alpha varēsi bez bēdu darbināt divas dienas ar vienu uzlādi. Bet, tikko tiek ieslēgti kādi rijīgāki procesi (spēles), tā četri ātrie kodoli pamatīgi paplucina akumulatorā atlikušo enerģiju.

    Man kā prātīgam lietotājam ar Galaxy Alpha akumulatoru ir gana, bet jāatzīst, ka ir pamatotas šaubas par akumulatora spēju nodrošināt divu dienu darbību arī pēc pusgada vai gada. Tomēr šādai jaudai un cenai pieklātos kā minimums 2500 mAh akumulators.

    Galaxy Alpha 008

    Saskarne un papildiespējas

    Galaxy Alpha uzstādīta TouchWiz saskarnes svaigākā versija. Tā ir krāsaina, nedaudz juceklīga iestatījumu pārskatā, bet tajā pašā laikā piedāvā vairākas būtiskas papildus iespējas, ko nevaram nekādi citādāk iegūt. Sīkāk tieši par vizuālo noformējumu TouchWiz var lasīt Galaxy S5 apskatā.

    Samsung par vienu no mājas ekrāniem izvēlējies Flipboard līdzinieku Magazines skatu. Faktiski kādreiz Flipboard bija tikai Samsung viedierīcēm paredzēta aplikācija. Šoreiz nākas atzīt, ka Magazines skatam ir kaut kas nejauks nodarīts, jo tas ir ļoti lēnīgs. Faktiski Magazines ir vienīgais, kas Galaxy Alpha uzskatāmi bramzējas.

    Galaxy Alpha scr 017 Galaxy Alpha scr 016 Galaxy Alpha scr 023

    Galaxy Alpha scr 015 Galaxy Alpha scr 025

    Tā kā Galaxy Alpha saņēmis pirkstu nospiedumu lasītāju, tad arī tas tiek izmantots visās iespējamās vietās. Galaxy Alpha pirkstu nospiedumu lasītājs derēs kā PayPal atslēga, tāpat to vari izmantot ekrānslēgā vai Private mode. Starp citu, ne reizi nekonstatēju pirkstu nospieduma nespēju atpazīt viedtālruņa īpašnieku. Galaxy S5 saņēma par to ļoti daudz nopēlumus.

    Private mode ir iespēja paslēpt savas fotogrāfijas, mūziku un citu informāciju aiz pirkstu nospieduma. Private mode nekādi nav saistīta ar ekrānslēgu, viedtālruni vari atstāt nekā nebloķētu, bet privātais saturs būs drošībā.

    Galaxy Alpha scr 039 Galaxy Alpha scr 043 Galaxy Alpha scr 042

    Galaxy Alpha scr 048 Galaxy Alpha scr 047 Galaxy Alpha scr 046

    TouchWiz saskarnē iekļauta arī divu pakāpju enerģijas taupība. Mazāk jūtamā enerģijas taupības metode ierobežos fona datus, procesora veiktspēju un samazinās ekrāna spilgtumu. Būtiski ilgāku viedtālruņa darbību var panākt, to pārslēdzot melnbaltā ekrāna skatā, jeb Ultra enerģijas taupībā. Tad paliek pieeja tikai zvaniem, īsziņām un dažām citām ražotāja noteiktām funkcijām, bet viedtālrunis zaudē savu viedumu – fona dati nesinhronizējas, e-pastu paziņojumi nenāk u.tml.

    Pie papildiespējām ir jāmin āri no Galaxy S5 pārņemtā sirdsdarbības mērierīce un S Health sporta aktivitāšu sekotājaplikācija. Šeit nekādas būtiskas izmaiņas nav ieviestas, vien nedaudz atjaunināta pati S Health aplikācija. S Health būtu jālieto kopā ar Samsung viedpulksteni Gear 2 vai viedo aproci Gear Fit, tad tā parāda precīzāku informāciju par soļu skaitu.

    Galaxy Alpha scr 059 Galaxy Alpha scr 060 Galaxy Alpha scr 058

    Samsung nedaudz paspēlējies ar rūpnīcā uzstādīto aplikāciju sarakstu. To skaitā ir visas „S” aplikācijas – S Health, S Voice, S Planner. Tāpat pieejamas Samsung mūzikas, filmu un galerijas aplikācijas vienlaikus ar Google alternatīvām (Play Music, Play Movies & TV, Photos). Pārējās aplikācijas vari iegūt Samsung vai Google Play aplikāciju veikalā.

    Lai arī neesmu TouchWiz fans, tomēr jāatzīst, ka šī saskarne gadu gaitā ir kļuvusi lietojama. Tā piedāvā neaprakstāmi plašas iespējas un vairums no tām ir atslēdzamas. Tas, protams, patīkami. Samsung viedtālruņi ir sasniegušu zināmu brieduma pakāpi un TouchWiz tajos vairs nebremzē.

    Foto un video

    Samsung Galaxy Alpha aprīkots ar 12 megapikseļu kameru. Nekas iepriekš Samsung šādu kameru nav izmantojis, tāpēc tā ir pietiekami moderna, nevis paķerta no kāda novecojuša modeļa.

    Galaxy Alpha kameras aplikācija ir identiska tām, ko redzam arī citos Samsung augstākās klases viedtālruņos. Kameras aplikācija piedāvā ļoti plašas iespējas, bet vairums no tām noslīkst citu iespēju jūrā. Par laimi Samsung Galaxy Alpha dažus iestatījumus var iznest sākuma ekrāna, kas atvieglo to lietošanu. Bet tāpat pieļauju, ka vairums uzticēsies kameras aplikācijas iestatījumu izvēlei pilnīgi automātiskā režīmā un viņi nebūs kļūdījušies.

    Galaxy Alpha foto 021
    Uzklikšķini palielināšanai

    Protams, neiztikt arī bez visādām muļķībām, kā Best face un Beauty face fotogrāfijas uzņemšanas iespējām. Beauty face satur pašiņu uzlabošanas algoritmus, bet gala rezultāts ir ne pārāk apmierinošs. Toties Best face noderēs grupu bildes uzņemšanai, jo tiek uzņemti vairāki attēli un pēcāk katrai fotogrāfijā redzamajai sejai var izvēlēties labāko variantu no visiem uzņēmumiem. Ideja it kā laba, bet man šī funkcija nestrādāja diez ko gludi.

    Galaxy Alpha foto 025
    Uzklikšķini palielināšanai

    Galaxy Alpha patiks macro fotogrāfijas entuziastiem. Kamera smuki fokusējas pietiekami nelielā attālumā un nekādi nemēģina samaitāt fotogrāfiju ar kļūdainu fokusu. Arī telpu puskrēslā Galaxy Alpha kamera ir spējīga uzņemt atbilstošas kvalitātes attēlus. Ļoti patika kā Galaxy Alpha spēj uzņemt atturīgas HDR fotogrāfijas. Tās var saukt par gandrīz par dabiskām.

    Galaxy Alpha foto 012
    Uzklikšķini palielināšanai

    Gribētos apgalvot, ka Galaxy Alpha kamerai mīnusu nav. Iespējams, kādam pietrūks izšķirtspējas, bet tas ir tikai mārketinga triks, kas iekalts mūsu galvās. Nedaudz vajag uzmanīties ar manuālajiem iestatījumiem – Galaxy Alpha kameras aplikācija neziņo, ka no pēdējās lietošanas reizes ir palikusi, piemēram, gaismas mērīšana pēc punkta metodes. Tas var pabojāt dažas fotogrāfijas, bet tā jau būs paša lietotāja vaina.

    Manuprāt, lai arī Galaxy Alpha neierindojas kamerfōnu kategorijā, tomēr ar šo viedtālruni var iegūt labas un lieliskas kvalitātes fotogrāfijas. Galaxy Alpha kameras spējas vērtēju ļoti augstu.

    Tas pats attiecas uz video kameras sniegumu. Galvenā kamera spēj uzņemt ne tikai 1080p video, bet arī 2160p video ar 30 kadriem sekundē. Vēl arvien uzskatu, ka labs 1080p video ir noderīgāks par ne pārāk augsta bitreita 2160p, jeb 4K UHD video. 2160p šobrīd var ielādēt YouTube, bet apskatei tāpat tiks izmantots 1080p. 4K monitori un televizori ir tuva nākotne, tomēr tā ir nākotne. Pa to laiku tiks izveidotas arī atbilstošāk filmējošas viedtālruņu kameras.

    Kopsavilkums

    Samsung Galaxy Alpha pārsteidz ne tikai ar savu uzbūvi. Protams, metāls korpusā ir tas, ko no Samsung esam gaidījuši gadiem. Iespējams, ka izlaist Galaxy S5 bez metāla un atsevišķu metālisku modeli ir bijis prātīgi, tomēr alumīnija un Samsung fanus skumdinās ievērojamā Galaxy Alpha cena. Pat pilnīgi „balts” Galaxy S5 maksā lētāk.

    Ja jau par Galaxy S5 ir sākts runāt, tad jānorāda, ka Galaxy Alpha varētu būt pilntiesīga Galaxy S5 „mini” versija – tam ir pirkstu nospiedumu lasītājs (starp citu, darbojas tas labāk par S5 atrodamo), sirdsdarbības sensors, mazāks (bet vēl arvien pietiekami ass un kontrastains) Super AMOLED ekrāns. Galaxy S5 saņēmis mitruma un putekļu noturību, un tas ir vienīgais parametrs, ko kāds vēls varētu vēlēties ieraudzīt Galaxy Alpha viedtālrunī.

    Galaxy Alpha 022

    Konkurentu ziņā Galaxy Alpha ir diezgan unikāls viedtālrunis. Man to tieši veiktspējas un metāla rāmja ziņā gribas salīdzināt ar Sony Xperai Z1 Compact. Ir nedaudz mazāks, bet tuklāks. Xperai Z1 Compact saņēmis ūdens noturību un microSD kartes pieslēgvietu. Xperai Z1 Compact būs nedaudz ietilpīgāks, bet par to nenomaināms akumulators. Xperai Z1 Compact internetā maksā tieši divas reizes lētāk. Pavisam drīz būs gatavs arī Sony Xperai Z3 Compact apskats, šis viedtālrunis ir pamatīgs spēriens pa Galaxy Alpha tirgus daļu. Bet par to citreiz!

    Pats sev par lielu pārsteigumu konstatēju, ka Samsung Galaxy Alpha īsti nav kur piesieties. Varēja būt ietilpīgāks akumulators, bet tas ir arī viss. Ekrāns, uzbūve, ātrdarbība, kamera, svars un plānums nodrošina šim viedtālrunim labus panākumus… kad cena nokritīsies.

    Samsung beidzot izdevies viedtālrunis, kuram tikpat kā nav mīnusu (ja neskaita starta cenu un diskutablo akumulatoru).

    Detalizēts novērtējums

    Dizains & korpuss
    8
    Displejs
    8
    Kamera
    10
    Veiktspēja
    9
    Programmatūra
    7
    Baterija
    5
    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    21 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Mārtiņš Stankevičs
    22.09.2014 21:16

    Nu, nezinu… Baterija man nespēj izturēt vienu darba dienu. Krietni švakāka kā Sony Z2 vai HTC M8.
    Pirkstu nospiedumu sensors ir ārā metams. Ja S5 bija briesmīgs, tad šis ir vien gramu labāks, bet tik un tā briesmīgs!

    Par pārējo gan vairāk vai mazāk var piekrist! Šis ir izdevies aparāts

    23.09.2014 09:30

    Kā kuram lietotājam, bet ticu, ka baterija šim aparātam citiem varētu neturēt pat vienu dienu.

    Man iznāca aptuveni 2 dienas ar uzlādi, bet tikko aiziet A15 kodoli spēlēs, tā baterijai ir gals klāt. Tas pat ir acīm redzami pie atlikušajiem baterijas %, kad A15 darbojas.

    slakteris
    22.09.2014 22:16

    nothing special

    slakteris
    22.09.2014 22:17
    Reply to  slakteris

    bet dārgs gan

    KKTK
    23.09.2014 09:21

    Zinot mūsu platuma grādus, apskatā derētu arī tests ar cimdiem ;)

    23.09.2014 09:28
    Reply to  KKTK

    Dūraiņi vēl nav izpakoti :D

    Tiesa, aizmugures vāciņš ir matēts un labi palīdz pret izslīdēšanu. Alumīnijs gan saldēs un būs slidens.

    KKTK
    23.09.2014 09:35
    Reply to  Artis Abols

    Nē, bija doma par ekrāna glāstīšanu. Tādā ziņā Z* Xperias “ieliek” daudziem telefoniem, jo ir “Glove mode”.

    gangsta
    23.09.2014 15:54
    Reply to  KKTK

    Tas pats arī lumiām

    Toms Baltacis
    27.12.2014 14:27
    Reply to  KKTK

    šitam arī ir cimdu režīms

    LOOK
    23.09.2014 18:59

    Es šim aparātam liktu 10 par dizains&korpuss, jo ir ievērotas vairākas ļoti pozitīvas lietas.
    Sānu malas ir plakanas, tas atvieglo telefona pacelšanu no galda (pretēji iP6).
    Aizmugure ir no neslīdīga materiāla (arī pretēji iP6).
    Ļoti plāns rāmis ap displeju, kā rezultātā aparāts ir mazāks par iP6.
    Stūros biezāka apmale, iespējams labāk izkliedē triecienu.
    No visiem aspektiem patreiz mans favorīts telefonu laukā.
    Cena pagaidām stindzinoša, optimāla būtu ~300€.
    Gaidu to brīdi, kad tirgus būs līdz malām pārbāzts, un cenas dramatiski kritīsies.

    KKTK
    23.09.2014 22:40
    Reply to  LOOK

    Ņem LOOK kādu no Compact. Mīnuss tikai tas, ka aizmugurē jālīmē, kas aizsargājoši gumijots, citādi ir slidens.

    24.09.2014 07:47
    Reply to  LOOK

    Dizains un korpuss nedabūs 10, kamēr ekrāns ir tik viegli saskrambājams.

    Armands Brants
    25.09.2014 16:30

    A kur jūs viņu nopirkāt?

    25.09.2014 16:47
    Reply to  Armands Brants

    Paši vēl nekur nenopirkām, bet konkrētais testa aparāts nāk no Samsung.

    Ritvars
    09.10.2014 17:08

    Alumīnija rāmis izskatās pēc pilnīgas iPhone 5/5S kopijas, kas kā jaunums parādījās jau 2 gadus atpakaļ.

    09.10.2014 17:12
    Reply to  Ritvars

    Samsung gadījumā Apple kopēšana ir jau tik daudz izrunāta tēma, ka pilnīgi slinkums atkārtoties.

    kma
    12.11.2014 10:59

    Iztiesājās ar apple, samaksāja atkāpšanās naudu un beidzot uzražoja paši savu iPhone. :)

    janis
    16.12.2014 08:57

    Nevar pats ielikt bateriju no kāda cita modeļa?

    Agris
    19.12.2014 22:27

    Cik skatos, tad nav microSD atbalsta… 32GB iekšējā atmiņa un viss.

    Toms Baltacis
    27.12.2014 14:30

    Starpcitu, viņam ir Gorila Glass 4- plānāks un nedaudz elastīgāks (lasīt- vieglāk saskrāpējams, bet triecienziturīgs) alumīnija silikātu stikls

    Guest
    13.02.2015 00:23

    No pieredzes, kuru Jūs izvēlētos kā favorītu, ja primārākais ir kameras kvalitāte un audio telefonā- starp Samsung Galaxy Alpha, Samsung Galaxy A5 vai Sony Xperia Z3 compact? Vai varbūt ir kāds labāks, izdevīgāks modelis,ko nēesmu minējusi?

    Interesanti, ka lasot atsauksmes, domas dalās par kameras kvalitāti Sony Xperia Z3, vieni saka,ka viena no labākajām.

    Reklāma
    Samsung beidzot izdevies viedtālrunis, kuram tikpat kā nav mīnusu (ja neskaita starta cenu un diskutablo akumulatoru).Samsung Galaxy Alpha apskats